Nothin' on you

Efter att ha spenderat aldelles FÖR många timmar framför datorn, har jag kommit fram till att de är varken roligt eller speciellt bra för ryggen att sitta framför daton allt för länge, Så nu ska jag röva mig till tvn och se på lite fotboll iställe.
  Hade räknat med natt besök ikväll, men så blev de inte. Victor gick före så jag får nöja mig med sudden ikväll !

Måste även tillägga ett tack till Matilda för de ass snygga kortbyxorna som jag fick av henne i måndas, först idag hade jag tid att testa dem. Och visst passade dem perfekt, så TACK matilda :)

Imorn vankas de engelska nationella och jag kan inte påstå att jag ä nå värre taggad, men men ska väl försöka klara av de som allt annat.


Regnet bara öser ner !


Träningen gick inte vidare igår, mådde inte helt 100 när jag kom dit och allt eftersom blev de bara värre och värre så jag fick gå av efter halva tiden och sätta mig och vila istället. Men åkte mä Jonas till krykeby och hem till smultrongatan. Där fick man träffa älsklingen och resten av min andra familj. Trots att de inte va mer än två veckor sen jag va där sist så har de hänt mycket på denna tomt !
Men efter att ha ätit lite och sett lite på tv vara bara att gå och lägga sig med världens huvudvärk men världens bästa som kramade om en !

Så imorse när jag vaknade va jag FRISK ! Så drog till skolan. Första timme bestod av idrott och boxning. Tror Rosanna krossa varenda ben i mina armar mä hennes rå styrka och teknik. Så nästa gång de är boxning ska jag inte va mä Rosanna xD Efter idrotten gick jag och anna och kollade va vi fick på provet vi skrev igår och jag lyckades skrapa hem ett VG ! FY FAN VA GLA JAG BLEV ! nu gäller de bara att vi lämnar in en bra rapport om fys labben så får jag mitt VG i betyg :) Så resten av dagen har jag gått med ett leende på mina läppar.
På grund av sjukdom & skador så hade vi ingen fotboll idag på skolan. Istället drog ja ner på stan mä Pukan & Alexandra i jakt på att finna en jeans jacka åt Rebecca. Efter mycket om och men så lyckades vi finna en, men för att vara säker att vi kollat överallt så drog vi bort till MUG.Utanför MUG står de ett ställ mä kläder som de va 70% rea på och som vanligt äre inga plagg som man behöver trodde vi ! Men där hade vi FEL, för på stället hänger en skit snygg jacka som nu tillhör MIG ! Behövde verkligen en jacka men har inte haft orken till att leta efter nån, så de satt som en smäck !
 Tog halv 2 bussen hem och nu sitter jag här. Har precis kollat igenom alla bilder från träningslägret och jag kan ine annat än le för de va verkligen ett otroligt LYCKAT läger !


Träningsläger i Danmark RESUMÉ

Freda morgon 03.45 vare samling på Helmia och jag kan säga att de var ett gäng regält trötta men förväntansfulla tjejer som vänade på att bussen skulle anlända. När bussen kom vare bara och slänga in allt i bussen sen hitta en skön plats att sitta på. Jag fick sällskap av anna och de va verkligen en tumme upp, då de bjöds på tilltugg OCH framförallt ETT TÄCKE ! Så tack anna för de ! Själva resan ner till Göteborg gick fort då man sov 2/3 av resan ungefär. Nätt och jämt hann vi mä färjan över till Grannlandet D. Väl i Skagern blev vi bosatta på Skagern SportCenter och de va helt klart ett skit bra ställe och bo på om man ska på träningsläger !
Resten av dagen bestod av träning i ORKAN vind,lunch och lite upptäcktsfärder och spex alá Margareta !

Lördan blev de upp tidigt för att äta frukost och dra iväg på ett träningspass, spel på stor plan va ovant men mycket roligt. Gick tillbaks till anläggningen och åt, vilade lite sen skulle vi ha 7-mana tunnering. Norskorna som utmanade oss va få men framför allt FJOLLIGA, men men skoj och möta lite okända personer. Gick tillbacks till anläggningen för och duscha och äta mat, ha spelarmöte sen drog vi ett varv på stan i jakt på en mataffär. Men ikke sa nikke. Skagern ä säker Jätte mysigt på sommare, men så här på vårkanten hade de ingen större utbud 1
Mem vi fann tillslut en Q8 mack och den fick duga. Trötta men ändå nöjda kunde vi gå tillbaks till anläggningen. De timmar som va kbar på dygnet bestod utav mycket godis/chips, mycket prat och leenden på allas läppar.

Söndan blev de en liten sovmorgon till 8. Packade och städade lite innan de bar iväg på en sista träning på träningslägret 2010 i Danmark. Hade spel på fullstor plan med LOTTADE platser och de va nått nytt. Efter träning städade vi klart de sista sen drog vi vidare till Fredrikshamn. Spenderade lite dötid på en stor mataffär typ som Ö&B innan vi fick gå på färjan. Många trötta Kronan spelar väntade på att få komma hem och när båten äntligen la till i Göteborg stax efter 5. Många glada trodde att SNART skulle de va hemma. Men riktigt så blev de inte, när vi går på bussen i Göteborg märker vi att de är nått fel på bussen och vi måste vända och köra tebax till lastkajen för att MÖJLIGEN kunna fixa problemet. Men så blev de inte, sitället fick vi en tid på en verkstad klockan 8.. Alltås drygt 2,5 timme senare. Så vi åkte och fyllde på mat depoerna och sen vidare till verksatan 3 timmar senare lämmnar vi verkstaden och även denna gång lämnar vi göteborg mä ett STORT leende. HUmöret va väl inte på topp på alla, men nu var vi iallafall på väg hem !

Trots en krånglig hemresa, en tränare som blev magsjuk och lite annat krångel så vare ett mycket lyckat läger.
Så tack brudar och alla andra för att ni gjorde lägret till ett så LYCKAT läger :)



5 av 5 helt solklara poäng !

Träningslägret i Danmark va otroligt lyckat.
Mycket skratt,fina planer,fint väder, underbart gäng och såklart FOTBOLL !
En resume av helgen kommer fram över under kvällen skulle jag tippa på..

Men just nu sitter man helt knäckt framför datorn och försöker fylla kroppen på vatten.
Hade fysiologi prov idag och tror fan de gick ganska bra, men tveksam om jag får mig ett VG i slutbetyg :(
Men efter provet skulle vi testa Andresen testen som va ett konditions test där man skulle springa en sträcka på 20 meter så många gånger som möjligt på 20 sek sen vila 15 sek och göra om detta 20 gånger !
Kan lova att jag ska aldrig göra om detta när jag inte är riktigt uppvärmd, för fy fan !
Tror att man hade orkat lite mer bara man vart uppvärmd, men de sket man ju i så då tar de lite extra på kroppen !

Men nu blire att laga lite mat sen dra iväg på styka sista gången innan vi får börja träna på Edevi igen !

ytterst tveksam om jag gör om detta...

åkte som sagt till grums igår.
De va underbart att få pussa av sig lite på älsklingen min.
Men de va mindre skoj imorse när man ska skulle gå upp 04.50 !
Upp kom jag ock en timme senare befann jag mig på Karlstad Centralstation.
PÅ tågstationen blev de till att vänta i 45 minuter innan tåget skulle gå mot Arvika.
De va en EVIG väntan och jag va en ANING trött..
På tåget somnade jag otroligt skönt, vakna upp i Brunsberg och visste inte riktigt vart jag hade hamnat.
Men tillslut lyckades jag lokalisera mig och hann även med att klämma i mig lite frukost.
  I skolan va väl inte energi nivånpå topp och om jag ska citera matilda så såg jag ut som en
"sunkig hockeyfru" haha och jag kan väl inte påstå att jag kände mig värst iordning gjord idag xD
Men som alla andra dagar klarade jag mig igenom även denna dagen.

Väl hemma blev det att packa ALLT. 3 fulla väskor senare hoppas jag VERKLIGEN inte att jag har glömt nått, för 03.20 kommer madde och hämtar mig inatt och 03.45 rullar Kronans seniortrupp mot Danmark och Skagen sportsenter !

Va även moders föedelsedag idag så har även hunnit med att fira henne lite mä besök från farmor & farfar en sväng.  Ska spendera lite tid vid datorn/tv hade jag tänkt. Sen blire ett långt samtal till Aleksander innan man kan gå och lägga sig och försöka sova nån timme innan de är dags och gå upp igen.


Ni får ha en trevlig helg gott folk, och lycka till imorn på nationella provet resten av klassen :)
Själv ska jag ha en trevlig helg i Danmark med ett riktigt skönt gäng !


Mästerbagarn slår till !

Dagen har bestått utav idrott ute i SNÖFALLET..
Jag va inte mä pga av min lilla tå, så de blev inte allt för roligt att stå still i snöovädret.
Och jag förstår att många frös ! Själv var jag hade jag 2 lager jacka & väst eftersom ja lånade oskars jacka.
4x5 min sen fick vi sluta, tack för de johan !
  På engelskan läste vi lite sen blev de att prata sönder resten av lektionen.
Ä så förbannat trött på ALLAN och hans engelska lektioner, visst vi har eget ansvar, men va gör ju fan ALDRIG NÅTT ! Drog och åt med Anna & Pukan innan de va dags och skriva förhoppningsvis mitt sista spanska prov någonsin bortsett från nationella. Åh just nu känns de otroligt skönt och ha de gjort !
Bara jag får godkänt på detta så är jag otroligt nöjd.

Men eftersom jag har ont i tån blev de heller ingen fotboll på skolan idag, så istället tog jag 12 tåget hem. Gick och handla sen satte jag igång med mitt projekt - MAMMAS FÖDELSEDAGS TÅRTA TILL IMORON.
Att fixa en tårta är egentligen inge svårt men visst lär man sig nått nytt varje gång.
Idag lärde jag mig tillexempel att koka marsán sås på 12 ä ingen höjdare om man inte vill ha BRÄND sås i tåtan !
 Så de va bara och göra om och göra rätt en gång extra.
Men tillslut TROR jag allt blev bra. Om inte annat så är jag nöjd mä min utsmyckning på tårtan !
Så får hoppas att mamma blir nöjd och att den går att äta framförallt xD

Ska gå och packa lite grejer till imorn,plugga teori, äta, sen bär de iväg till Grums över natten.


hur fan lyckas man?

Vaknade imorse av att jag hade världens värk i foten.
Trodde hela foten skulle eplodera tack vare all pullsering..
Har troligen fått en infektion i stortån och de gör otroligt ONT !
Men upp kom jag och till skolan kom jag även om jag de tog sin lilla tid.
Resten av dagen har jag gått runt som en annan haltalotta i skolan och kännt mig
allmät ful.
 Hann mä en tur hem till O.Eriksson med grabbarna, sen blev de de vanliga med lektioner och håltimmar.
Ola & Jocke bjöd även på riktigt go och MÄKTIG pannacotta på fysiologin.

Tog tåget hem och åt mat och pratade lite mä mamma & pappa om mer sommarjobb..
Drog iväg och kollade på dagens träning och jag måste säga att de såg mycket bra ut tjejer.
Nu får vi vila upp oss och ladda för helgens bravader nämligen träningsläger i Danmark !
  Ska bli riktigt roligt att få komma iväg mä gänget och FÖRHOPPNINGSVIS kan jag få vara med om foten tillåter de.

Imorn blire skolan sen blire en sväng till Grums för att hälsa på min käraste aleksander <3
 - Sover i grums och beger mig iväg mot arvika först TIDIGT på torsdag morgon.


En helg på annan ort är inte helt fel

I fredas drog vi som sagt iväg mot Mormor & Morfar,
men vi kom inte längre än till Karlstad innan vi gjorde ett första stop på Begvik i Karlstad.
Mamma hade ta 3 betala för 2 erbjudande på Stadium, så ett par sommarskor och ett par fotbollsskor rikare
gick jag ut från affären med ett stort leende på läpparna.
Gick förbi VILA och blev helt KÄR i ett par jeans tights, vrin snygga var dem, men plånboken låg i bilen och hade planerat att spara pengarna till Danmarks resan så blev inga tights för min del.
Satte mig bakom ratten igen och körde vidare mot Mormor & morfar.
När vi kom fram stod bordet dukat med räkor och gott tilltugg.
  Maria va även där så de va helt klart fullt hus. Satt och pratade och vips så va klockan halv 12 och då vare bara och gå och lägga sig.

Lörda morgon vakna man upp tidigt och de är aldrig helt fel och bli bortskämd av mormor & morfar.
Dagen flöt på och vi umgicks mest och bara tog de lungt. Självklart blev de att parti Rummy och massor utav mat i alla dess slag. Körslaget och Mellenium fick bli kvällens huvudpunkter innan vi kunde dra oss tillbaks.

Imorse blev de en lite sovmorgon till halv 10 innan man kunde gå upp och äta frukost och göra sig iordning.
Jag & Morfar skulle bara cykla upp en snabbis till affärn och handla lite åt mormor, men istället blev de en lite längre cykeltur som gav oss en rejäl mängd frisk luft och träning. Nöjda med vår presation kunde vi återvända hemmåt och även denna gång stod maten serverad på bordet.
   Avnjöt en god middag och efterrätt samt spelade klart sista delen av Rummyn innan vi sa hejdå och lämnade mormor & morfar för den här gången.
Åkte och lämnade av Maria i Västerås innan vi kunde köra hem mot sköna gröna värmland.
   Eftersom jag fick en lite penning av morfar blev helt plötsligt min ekonomi mycket bättre och jag blev bara mer och mer sugen på jeans tightsen och eftersom vi ändå skulle in på Bergvik en sväng på vägen hem så bestämde jag mig för att slå till. Så hem kom jag med ett par sommarskor,ett par fotbollsskor och ett par jeans tights !
Helt okej för att vara en helg som va planerad för kvalitets tid med mormor & morfar.

Över lag så har helgen vart mycket trevlig och jag tror båda jag & mamma är lika nöjda med att vi åkte som att mormor & morfar är med att vi kom !


Vi flyter med som ingenting

Dagarna rullar på och nu är äntligen fredag !
Fredagar är som många andra skoldagar inte allt för ansträngande för ID2.
Men nu är föreställningen nästan klar på draman och de känns riktigt skönt ett annat plus är att vi lyckats komponera en show som endast gå att spela på scenen och vi behöver förmodligen inte spela upp den ute på arvika stads gator - detta är helt klart ett STORT plus (Y)
 Fick sluta drama lite tidigare så jag & matilda gick och satte oss i solen och pratade lite innan jag gick till tåget.

Ska packa lite nödvändigheter och äta lite, sen rullar bilen mot Västerås och hem till Mormor & Morfar :)
Ska bli roligt och få umgås lite mä mormor & morfar och även att få köra BIL hela vägen !
  
Så blir borta över helgen och kommer antagligen hem på sönda kväll ;)


En gång och ENDAST en gång !

Sitter och ser på första SM-finalen i hockey och jag måste faktiskt säga att en dag som denna kommer jag inte att hålla på vårt skön gröna Färjestad, utan på Gabriellas favorit lag Djurgården FAKTISKT !

  De vore roligt om DIF kunde vinna då de inte riktigt va någon som räknade mä att de skulle gå så långt som de gått i år ! Grattis till de Djurgården !

- Knäck Hv71 så får vi hoppas på att Färjestad för möta Djurgården i en sm-final nästa år !


Expo med roade 8:or

Dagens expo va något av de tråkigaste jag vart mä om.
De va inte många som öppnade käften och de gjorde de hela en aning tråkigt.
Men all cred till de FÅ som faktiskt vågade säga något och utmanna oss idrottare !
 Fick en lång lunch på 2,5 timme och den spenderades till sdtörsta del nere på stan med anna & matilda.
Matilda skulle gå några ärenden, innan vi kunde gå vidare på stan.
Väl nere på Vero Moda slog jag & matilda till och köpte oss varsint par chinos för en mindra summa pengar.
 Matilda köpte svart och jag köpte knall röda och jag är hel nöjd med mitt köp så här nu i efterhand !


LITE SKÖN MUSIK !








underbar dag i underbart väder

sol,sol,sol,sol,sol och åter mera sol.
Usch va underbart de är att solen skiner varje dag !


Ola & Ola hade idrottslektionen idag och styrkebanan tillsammans med träningsvärken från igår va ingen vidare kombination, men de va gött å ha de gjort för nu tränade man bort träningsvärken !
Engelska,Lunch,Spanska,såg på expo genrepet innan de bar iväg till VIK för ett pass fotboll.

Väl hemma sätte jag mig mä bildspelet inför morgondagens expo inför alla åttor. Insåg dock att jag överarbetat de hela och hade egentligen bara behövt lagt bilderna i rätt ordning när hela power point arbetet blev 12 sidor xD
Men vi får hoppas på att de  räcker ändå !

- aleksander du är de bästa jag någonsin upplevt !

Bara 9 veckor kvar nu !

  Idag va man tillbaks i skolan och jag kan inte påstå annat än att de va otroligt skönt att va tillbaks.
Solen har strålat hela dagen, och de har verkligen gillats av ALLA.
Dagen gick fort, och jag måste säga att Emelie lyckades GALANT med dagens fika på Fysiologin !
 Innan fikat skulle vi jonglera 3 varv med jongleringsbollar, men när vi va ganska många som inte klarade de ändrade johan på reglerna och vi behövde bara trixa 5 gånger istället. De klarade vi tillslut och då fick vi äntligen FIKA !
  Tog tåget hem och laddade med lite mat, innan de bar iväg till gymnastik hallen i Edane för 1,5 timmes styrka sen väntades det löpning. De hela började mä 10 x 120 meter och efter de trodde vi att de va över, men ikke sa nicke, en gång till skulle de göras. Alltså sprang vi 20 x 120 och jag kan säga att de jävligt jobbigt, men just nu är man så himla nöjd med vad man faktiskt klarade sig igenom.
 
Ska lägga över alla bilder på usb minnet, sen blire sängen och prata lite med älsklingen <3


En flygande omkörningen...

Under tiden som Alex va i skolan satte jag mig på balkongen och läste lite teori.
Även fast alex bara va borta i 2 timmar så hann jag plöja igenom ganska många sidor.
- kändes skönt och ha börjat lite smått iallafall.

När Alex kom tillbaks blev de att laga lite mat och gå ner en sväng till ICA och hämta ut paket.
Fördrev lite tid framför datorn sen vare dags för mig att ta bussen till Karlstad, så jag sen kunde hinna mä tåget hem till Edane. Väl på tågstationen i KArlstad såg de ut att va ganska lite folk som skulle mä tåget, men ack så fel jag hade. Fick klämma mig ner breve Emma & co, och jag kan inte annat än tycka synd om de som måste åka mä de här sena och fulla tåget VARJE DAG !
  Väl hemma mötte jag mamma vid affärn, så handlade lite sen promenerade vi hemmåt.  Känns så himla härligt nu när man ser alla barn och vuxna som plockat fram deras cyklar och ute möbler, nu är verkligen inte länge kvar till sommaren !

Ikväll blire att bara ta de lungt och se på tv och förbereda sig inför morgondagens skoldag.

Du gör min dag !

Då vare måndag igen och man ska va tillbaks i skolan.
Men ikke sa nicke!
  • Paul är i Italien = INGEN Fotboll
  • Samhällarna ska göra muntliga nationella = LEDIGT
Så egentligen skulle man haft en timmes spanska idag, men de kändes OTROLIGT ovärt att åka till skolan för att bara ha spanska. Så istället tog jag mitt pick och pack och drog mä Alex till Grums igårkväll efter träningen.
Så nu sitter jag i Alex längenhet och lyssnar på Petters nya skiva och väntar på att solen ska titta fram. Blir att spendera dagen här sen ikväll bär de hemmåt igen.

Måste säga att de vart ett mycket skönt och soligt lov ! och man kan inte annat än älska såna här lov.
Solen har bidragit att man spenderat många timmar ute, och de har inte riktigt funnits tid för att nörda framför datorn på de sättet som man gör annars. Men vi får väl se hur de bli mä nördandet framöver "


Störande

märkte precis att de spelar ingen roll hur många gånger jag trycker på ENTER
för de blir inget jävla hopp i texten ändå :(
TACK VARE GOOGLE CHROME "

Home Sweet Home

Blev som sagt ingen värre lång resa till fjällen,
men tre dagar räckte alldeles perfekt.
Trots att de bara va tre dagar så hann vi faktiskt mä ganska mycket !
  • Åkte nästan 4 mil på längdskider,
  • Spela Rummy,Plump,Yatzy
  • Åka till Lofsdalen
  • Skratta mycket
  • samt bränna oss lite i ansiktet
Alltid lika mysigt att komma upp till stugan och känna fjällen lukten som finns i hela huset!
Men efter att ha slängt i oss lite mat och spenderat lite dö tid bestämde vi oss för att åka hemåt.
Drygt 4 timmar senare var vi hemma och då blev de ner till ICA och handla för kvällens tacokväll.
Tror aldrig tacos smakat så gott som de gjorde igår !  Alex hann även komma och resten av kvällen blev det kvlitets tid med datorn OCH alex.
Imorse vakna man lika tidigt som vanligt och då alex inte ville gå upp, bestämde jag mig för att hjälpa mamma lite under tiden som han fortfarande hade tänkt och sova. Så under 2,5 timme hann jag tvätta 3 diskmaskiner, vika en jävla massa tvätt, städa i tvättstugan, samt plocka in all disk som min kära broder lämnat framför tvn.
- Så jag hoppas att mamma blev nöjd när hon kom hem, för de blev iallafall jag !
Alex kom tillslut upp då jag gett honom frukost på sängen i form av varma smörgåsar och oboy.
Halv 2 tog vi tåget in till stan, drog och solade en snabbis innan vi senare kunde bege oss hemmåt.
Väl på smultrongatan vare ingen värre aktivitet ovh jag kan inte påstå att vi ansträngde oss allt för mycket för att hitta på något heller
Drog i oss lite mat, sen drog var och en iväg på träning. Dagens fotbollsträning bestod inte av så många spelare, men de gjorde inget då de va en skit rolig träning !
Nu sitter man ny duschad hemma hos alex och funderar på va man ska mätta magen med?
Imorn blire ännu mera slapp och sen på kvällen ska vi ut till V Sund och bli bortskämda av alex farmor & farfar ;)
En dags skidåkning !

Måste även tillägga

Att idag äre Emils 18års dag !

Grattis GRattis Grattis Emil :)

Den tredje va superbra !

18 års festen hemma hos Pukan va helt klart jävligt lyckade !
Så en sån här kväll vill vi gärna se igen.
Men vid 11 så drog Pukan,Alexandra,Anna till Tiki.
Så jag & maya drog och mötte Gabbi iställe.
Vid 2 var man hemma och då somnade man väldigt skönt i älsklings armar.

Igår blev de en rensningsdag på smultrongatan då garaget skulle fixas och en stor garderob
inne i huset skulle tömmas. Så hela vår dag gick istort sett åt till att städa och greja.
Men resultatet blev mycket bra så jag tror alla är nöjda.

Idag blire att snart åka iväg på träningsmatch mot Kil, på GRUS :S
Sen får man skynda sig hem och packa innan jag och syrran drar iväg en kort resa
upp till fjälllen och hälsar på mamma & pappa :)

Så är troligen tillbacks på torsda så ni får ha de så bra här hemma !
Sköna brudar ? JOOOO DE !

Två avklarade nu äre bara en sista kvar !

Rena Rama natta gick mycket bättre iår och vi gick faktiskt till kvartsfinal.
Med ett skönt gäng fick man spendera torsdagskvällen i sporthallen.
Så även om vi inte kom jätte långt så hade vi iallafall jävligt roligt och de är huvudsaken.
Halv 12 åkt vi ut ur tunnerningen och då va jag alldeles för trött för att orka dra ut så jag åkte hem till alex istället !

Fredagen bestod av en låååååång promenad me alex,alex mamma & pappa. Duschade och gjorde oss sen bar de iväg på ännu mer innebandy mä Gabbi,Jennifer,Alex,Elin och Maya.  ÄNTLIGEN fick jag se när Arvika kvalade ! Dock fick jag bara se två perioder men de fick gå bra ! 
Strax innan halv 6 drog jag och maya hem till Emil. Där väntades överrasknings kalas för emil.
Och så som vi lyckades överraska honom. HAHA - Emil har du förstått de hela än
Vi fick goo mat som natalie fixat sen blev de spel kväll.
Mycket trevlig och framför allt otroligt underhållande !
Eftersom mamma & pappa inte är hemma så fick sandra agera chafför och hämta mig och alex i stan. Drog och hyrde film sen blev de hem till Edane för att se på film.
Men brorsan va tydligen hemma så iställe fick vi sitta och prata mä en Full eric bengtsson i 2 timmar.
Eric lyckades övertala Sandra att va chafför så runt halv 12 drog dom in till stan och jag och Alex gick och la oss.

Nu sitter man och väntar på att min älskling ska vakan, vilket kan ta sin lilla tid.
Men ikväll äre party som gäller för fulla muggar då de ska firas att Pukan har fyllt 18 år.
Så ikväll kommer man att befinna sig i skogen tillsammans med att gäng goa brudar !


Anton va seriös och körde mä Cola iställe för Vatten !

Delar av TillmanZ

Äntligen lite innebandy !

En chokad EMIL :D


I wish our hearts could come together as one

Jora gott folk då vare äntligen LOV och vi har nu avklarat ännu fyra veckor i skolan.
Tiden flyger fram och om 2,5 månad ligger man på playan i españa !
Uh va jag älskar när dagarna bara flyger fram !
Men nu ska de bli riktigt skönt mä en veckas lov och ta igen sig lite.

Hade 3 lektioner idag, alltså sluta vi redan halv 12 och de va otroligt skönt.
Muntliga gick faktiskt rätt bra och jag klarade TROTS att jag trodde att jag skulle
skaka sönder. Men jag klarade det och nu är de äntligen gjort.
När vi sluta blev de att dra och äta lunch mä brudarna sen drog jag,anna & matilda på secret mission !

Nu spelas de hög musik i högtalarna och jag väntar bara på att mamma ska komma hem så att jag kan få skjuts in till Jennifer.

 Ikväll äre som sagt Rena Rama Natta och jag hoppas på en mycket trevlig kväll!


RSS 2.0