om man ändå fick vara 8 år för en dag igen

i onsdags va vi som sagt hos herr ljung och grilla, och jäklar vilka vuxenpoäng vi drog in med att göra egna potatisklyftor,hemmagjort tsatziki(stavning?) sallad ! Riktigt bra där ocg sen toppa vi ju allt med grillat. Visst vare skönt och känna att vi klarade av allt själva, men när måltiden va över så återgick vi till att vara barn genom att gå ut på gatan för att spela basket, sen gick vi in för att leka kurragömma ! Fantastisk rolig lek !
super kvällen avrundades med big brother och hela gänget samlade i soffan :)
torsdag blev det upp tidigt för att åka till Karlstad med gabbi. En studentklänning,ett par jeans, en bikini och lite mer senare anlände vi hem till Gabbi för att gosa lite med världens sötaste Ludvig. Gud vilken goooooding !
idag hade jag absolut inget planerat, så städning av rummet,bröllops kollande och solning fick förgylla min dag innan det var dags att åka in till stan för att jobba några timmar. Otroligt mycket folk och jag tror nästan varannan jävel skulle ha mjukglass mellan 3-6 ungefär. Men jag lever och nu blir det ett stort glas vatten sen sängen, för imorgon bär det av mot Uddevalla för SERIEPREMIÄR !

Nått så tråkigt leder till något så mycket bättre

Då vi håller på och renoverar hela vardagsrummet - byter golv,fönsterbräder,lackar och till sist ska ska det tapetseras, så finns det en hel del att göra här hemma. Gårdagen gick åt till att slipa,lacka,slipa och lack massa lister och fönster. fruktansvät tråkigt, men de blev väldigt bra ! Tiden flög helt plötsligt iväg och de va dags för att bege sig till andra sidan höjden och träna lite fotboll.

Dagen till ära så sken solen som aldrig förr, tack gode gud tänkte jag ! Men nej, den värmen som behövdes fanns inte där och de belv inte så mycket av solandet. Istället åkte jag hem till Edane och fortsätte hjälpa mamma och pappa och greja. Idag skulle golvet läggas och visst blev det så att Malin Bengtssons idé blev den idé som vi till slut valde att följa. 

Ikväll blire det grillning hemma hos Ljungan med ett skönt id3 gäng, och imorn blire Karlstad med Gabbi ! Jag kan inte påstå annat än att jag trivs med och va ledig just nu.


Riktigt jävla bra !

Gårdagen levde absolut upp till förväntningarna. Sällskapet va riktigt bra och September va otroligt bra. Dessutom va ho riktigt jävla snygg ! Tempel va smockat med folk och stämingen va på topp !
    Dagen började dock med att varmvattnet va slut här hemma så jag fick duscha ISKALLT ! Men sen gjorde jag mig snabbt i ordning för att åka till Karlstad. Ett varv i butikerna och sen mat på Kebabhouse innan jag och wiken drog ut till hammarö. Efter mycket om och men så va vi klara för kvällens utgång och åkte vidare till Norrstand.
Mycket skratt,tjejsnack,alkohol och såklart musik ledde till att vi alla kom i väldigt bra stäming och inne på tempel trappades det hela upp ännu ett steg !
Tre timmar senare lämnade vi krogen med ett stort leende på läpparna och fötter som värkte. Men som fröken wik sa, va gör det om hundra år ? Kul hade vi iallafall !

Idag vaknade jag att sandra steg upp ur sängen och sa att solen sken. Så efter lite frukost så la vi oss ute i solen. Där låg vi ett antal timmar innan vi åkte in till stan för att få i oss lite fetis mat ! Mmmmm.. Körde hem sandra och sen åkte jag till Tingvalla för att se på fotboll och nu sitter jag hemma mitt ibland renoveringen och bara tar det lugnt !


Tar igen det ikväll

Efter att ha jobbat hela kvällen igår så blev det ut och åka lite bil med grabbarna som skulle på tiki. Några varv med s60 sen fick dom hoppa av så att jag kunde få åka hem. vart dock lite sugen på att följa med, men jag skippade det den här gången och åkte hem istället.
Imorse vaknade jag pigg och utvilad och absolut inte bakfull viket kändes väldigt bra. Har pyssalt inne i vardagsrummet som nu ÄNTLIGEn ska renoveras och åta frukost. Nu ska jag bara packa det sista sen bär det iväg till Karlstad och fröken WIK för ikväll äre September på Tempel som gäller !


underbara påsklov

att börja lovet med en studentfest skulle kunna ses som en kanon öppning på lovet om det inte vore så att man lyckades backa in i en bmw och blev utelåst till råga på allt. Men tack vare underbar stöttning så klarade jag mig även igneom detta även om jag kämpade lite. Men imorse var gårdagen som bortblåst och 09.45 entrade ämterviks äff Kewab arena. vi gör en jävligt bra match i 60 minuter, sen orkar vi tyvätt inte mer. Men fan av bra vi spelade de 60 första, de tar vi med oss brudar !
  Åkte hem och hade kalas för min kära mor som fyller år idag. Matbordet fylldes med mat och sällskap. provade för första gången även nässelsoppa, något som jag trodde skulle vara väldigt äckligt ! Men de vare inte, något som ni borde testa faktiskt ! 
   Ikväll ska de grillas och äta riktigt god mat tillsammans med ett gäng grabbar ! Inte helt fel start på en vecka ledigthet  !

en bil senare

igår skulle vi tydligen till karlskoga för att kolla på bil.
Så på vägen passade vi även på att åka in i karlstad och hämta Nicklas och min biljett till September.
Sen började vår lilla resa mot gnällbältet. Väl i Karlskoga fann vi bilen på första försöket och visst var det en riktigt pärla. Efter lite funderingar och ännu lite mer funderingar så bestämde sig alex för att slå till och köpa bilen. Han är nu en stolt ägare över en Svart Volvo s60 och visst älskar han bilen. De tråkiga med det hela var att Nicklas & Alex var absolut tvungna och testa bilen på vägen hem så jag fick åka själv från Karlskoga till Arvika.
Men överlag så var det en riktigt lyckad resa och bilen var verkligen skit fin så det är inte så mycket att klaga på.
Dock ledde denna tripp till att all den tid som jag behövt till att plugga filosofi helt plötsligt försvann. Om sisodär en timme lite drygt ska jag göra ett prov som jag inte har den minsta aningen om, men jag får väl försöka så gott jag kan.

En snabbis till karlskoga kanske?

Ännu en dag som man vaknar upp med solsken, vi va bara tre stycken på fotbollen idag så vi sket i de. Istället fick vi åka hem och visst tackar man inte nej till det. Istället åkte jag till Skolan och lämnade in projektarbetet och loggboken,tankade bilen och sen vidare hemmåt. Väl hemma hade jag såklart planerat massa saker som skulle göras ! Men det enda som blev gjort va internet utbildningen för OK, så nått bara har jag iaf gjort.
Annars har jag bara varit ute i solen och verkligen inte gjort någon nytta alls !
  Men nu ska jag faktiskt va så snäll så att jag ska följa med min kära pojkvän till gnällbältets början nämligen Karlskoga. Vi får se om vi kommer hem med något roligt eller om det bara blir en bilresa i onödan.
Den som väntar får se !

Oh sunny day !

Måndag morgon börjar som så många andra morgonar med att alex ska upp klockan sju för att gå till skolan. Men som vanligt väggrar han att gå upp och alarmet hinner låta femtioelvagånger innan han går upp. Detta är något som stör min sömn väldigt mycket då jag inte börjar förns kvart över tio och VILL sova ! Men idag så gick mannen upp faktiskt efter andra signalen och jag kunde sova ut riktigt ordentligt - tack för de honey !
  Åkte till Edane skolan och skrev ut tre upplagor av projektarbetet. 141 sidor senare kunde jag lämna 3 Edane för att bege mig mot stan, för att ha svenska. Kom dock lite försent men anna tog priset och kom aldrig till en lektion som vi haft ända sen JULOVET.
   Men anna nu har du väl ändå lärt dig att vi börjar kvart över TIO och inte elva va ?

Eftersom de va flera som inte skulle på fotbollen idag så blidde det ingen, utan istället satt jag och hjortsberg ut i solen och pratade lite innan jag skjutsade hem honom och styrde bilen mot Edane. Ute i solen tänkte jag vara effektiv och plugga lite, men orkan fanns inte riktigt där och istället somna jag i en timme. Riktigt skönt nu när solen verkligen värmer och börjar smått färga våra bleka kroppar.

Ska packa ihop lite sen bär det iväg över höjda för lite träning !




perfekt mellanmål

Fredag

Efter att ha gått igenom en skoldag med hela tre samtal från Cultur Care så fick vi runda av dagen med novell skrivning. En skrivning som man kanske borde ha lagt ner sig lite mer på ? men det märks väl. Åkte och fixade en kärra på OK hem och hämtade mamma sen drog jag,mamma & pappa iväg till Karlstad.
Material till vardagsrums renoveringen ä nu inhandlad och det är bara för pappa och dra igång. Tog en promenad in till stan för att möta syster yster innan vi begav oss mot Stora Torget där SM-gukdet skulle firas. En skön stämning och massa folk och såklart firandet av laget, avrundades med ett pizza besök med Maria och Oskar innna jag fick sätta mig på tåget hem till landet. 
  Åkte hem och packade sen bar det iväg till smultrongatan !


en bra helg med ett bra gäng !

Helgen har spenderats tillsammans med de kära ämterviks gänget.
Under lördagen hann vi mä att spela match(ännu en förlust)tipspromenad, årets första grillning,madrassfotboll,spelarmöte,basket och såklart allmänt dröling.
Min kära sovgranne gunde (som förövrigt är den 323 personen i sverige som "heter" det) fick besök av Gabbe inatt och de resulterade i att vi låg och pratade gamla festival minnen fram tills koclan va halv två.

Tio över sju imorse så ringde klockan och vi började packa ihop våra saker och sen för att bege oss iväg mot Sunne och Selma Spa ! Heldag på spat med frukost,föreläsning,chill i pool och bubbelbad,vatten gympa alá Kalle,solning,mat och ännu ett möte. Solen bjöd på underbart väder och på allas läppar var det ett stort leende. Väl hemma i Arvika drog jag & börje och såg på Arvika-Kronan och jag ä väldigt tacksam över att vi få spela på gräs, för jäklar va mycket roligare det ä !

Så jag bugar och säger tack och bock girls för en mycket trevlig helg !





inget för mig..

Efter att ha suttit vid datorn i alldeles för många timmar så tog jag tag i den enorma tvätthögen på smultrongatan och där gjorde jag faktiskt nytta. Tredje maskinen är nu startad och massor utav tvätt är viken. För att toppa hemmafru sysslorna så har jag även hunnit med att laga mat precis lagomt till att alex kom hem. Dock har jag kommit fram till att hemmafru ä inget för mig! Blir lite smått tokig av att bara gå omkring här hemma..


ledig ännu en onsdag

jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag sliter inte allt för mycket i skolan just nu.
Ännu en onsdag som jag är hel ledig och de ä aldrig helt fel. Önskar dock att jag kunde va lite mer effektiv dessa dagar och göra dem saker som borde göras, men ikke ! Ä man ledig så ä man väl.
Ikväll vet jag iallafall att jag ska träna och de kommer jag inte svika. Gräspremiär ä aldrig fel !

idag är en bra dag


Na Na Nah !

Efter gårdagens träning så ville inte riktigt min kropp samarbeta så det fick bli en tidig kväll där jag kröp ner i sängen redan vid halv tio. Huvudvärk och kväljningar är aldrig nån rolig kombo, men imorse vaknade jag och som tur va var båda huvudvärken och kväljningarna borta.
  Sitter nu och lyssanr på Ola&Olas Ayia lista och visst blir man redan på mycket bättre humör. Snälla rara se till att det blir maj snabbt så att vi får åka snart !

-'-'


Balfrisyr - CHEK

Imorse vaknade jag att solen sken in igenom mitt fönster, inte en snö fläck så långt ögat kan nå. Tack gode gud för att vintern är över. Log och drog mig en stund sen blev det upp och äta frukost innan Hayiang kom. Så efter att ha kollat runt lite på internet och disskuterat lite om vad som går och inte går och göra med mitt hår så började vi pyssla. Eller aa Hayiang pysslade och jag satt mest och kollade. Men nu vet vi iallafall hur det ska se ut och nästa gång ska vi fixa till det ännu lite mer så att det på studenten blir alldeles perfekt! 
  Nu ska jag ladda med lite mat och musik sen bär det iväg mot Örebro med ett gäng sköna ämterviks brudar! Match kl 18.15 ikväll, sen blire raka vägen hem till Arvika och dirket ut och vidare till Tiki. Kvällen till ära är ju Tove där och det känns som ett måste att ses ! Så ännu en lördag med fullt upp, men jag klagar inte.


fredagsjobb

ledig dag har utnyttjas genom att jag & gabbi tog en promenad i solen,en fika, inköp av Tove biljett och ännu mer njutning av solen. Men efter en timme så började det blåsa så då var det bara för oss att börja gå hemmåt igen. Har slängt i mig lite mat och nu bär det iväg till OK för lite jobb.

Ska jobba med Christoffer och jonas och jag har en känsla av att de kommer bli en rolig kväll vilket alltid ä tummen upp !

Ibland finns det en gud som är nådig

Idag skulle vi redovisa våra kunskaper i matta på idrotten och trors min rädsla och ångest. Så gjorde jag det och jag klarade av det utan att skada mig allt för mycket. Några överslag på uppvärmingen var det enda som jag lyckades med i skadeväg och de måste ses som positivt. Men när detta var över så var det dags att börja träna på räck och ringar och då fick händerna ta lite skada men detta var iallafall roligt i jämförelse med mattan.

häng på stures med de coola barnen,solif och sen direkt iväg på träning va inga fel. Väl hemma landa jag i soffan framför Fbk-Saik.

Mamma nämde även att jag äntligen fått mitt sakttebesked och med lite nervositet öppnade jag kuvertet och kunde konstatera att jag ska få tillbaks 10 209 kronor på skatten. Vilket inte ä helt fel och mycket välkomnande ! Så tack saktteverket, you made my day !

ledig på en onsdag

Att va ledig mitt i veckan ä aldrig helt fel. Nu när matten är slut så har jag endast fotboll på onsdagar, och när paul är sjuk så som han var idag så har vi alltså ledigt ! Vilket jag inte kan påstå är speciellt tråkigt.
Så denna lediga dag har jag nyttjat genom att städa rummet,sett på ännu fler Jon&Kate plus eight avsnitt,tränat på morgondagens gymnastik uppvisning, sett på tv och bara tagit det väldigt lungt. Det gäller och spara på krafterna för ikväll är dags för den älskade fysträningen. Kortare intervaller står på schemat och som alla andra gånger så hoppas jag på att jag överlver utan att spy. Förra gången var det väldigt nära, så jag hoppas inte att det blir så denna gången.

E.T


Det är mycket som händer

I söndags vare match mot qbik, en match som vi förlorar och så mycket mer vare inte med det.
Väl hemma laddade jag upp med mat och godsaker och där befann jag mig sen resten av dagen.


  • I måndags började dagen väldigt bra genom att jag fick vg+ på mitt sista matte prov och nu har jag alltså ett godkännt i matte c. Något som jag är väldigt stolt över att jag klarat av för ett tag ver det väldigt tungt och jobbigt, men jag och järn gänget kämpade på och nu är kursen över, vilket innebär att jag endast har fått ÄNNU slappare schema än vad jag redan har - tack för det.

  • Klasskampen har även dragit igång på skolan och ID3 går SÅKLART in för det. I måndags bytte vi kön och satt ihop två och två under två timmars tid. Och igår var vi alla röda irriterande prickar som ställde till med lite bus på skolan. Något som vi själva tyckte va djävulskt roligt, medan de utsatta inte tyckte att det kanske va lika roligt. 

  • Efter detta bar det hem för att äta mat och sen styra bilen mot Karlstad och Löfbergs Lila Arena. SM-final nr ett fick bli kvällens nöje för mig,eric,pappa & alex. Riktigt bra match och bra platser gjorde kvällen ännu lite bättre.

efterlängtade säng

Att frivilligt gå upp klockan halv åtta en lördag, för att göra ett prov som håller på ifrån 9 till 4 är helt stört. Men vad som är ännu stördare än det är att jag efter detta åkte och jobbade sisodär 7 timmar på OK. Än så länge orkar faktiskt kroppen med allt, men nu ska det bli otroligt skönt och gå och lägga sig.
Dock är jag HELT ensam på smutrongatan och inte ens en lite katt finns det i huset. Så sängen får bli mitt sällskap för kvällen, inte riktigt va jag hade väntat mig, men det duger väl.

Imorn får jag iallafall sova 30 minuter längre, men sen äre bara att pallra sig upp och smälla i sig brakfrukost för 11.00 är match mot qbik i Karlstad.

RSS 2.0