jagbaraälskarläraresominteäriskolan - NOT

Tisdagar innebär egentligen sovmorgon till 11.15. Men denna morgon tänkt jag va duktig och åka in till skolan tidigt för att göra psykologiprovet som ännu inte blivit gjort. Och såklart när man är här kolckan halv tio så är inte gubben här! Såna stunder vill man bara explodera av ilska. TACK FÖR DE NISSE G !
Så nu får jag istället fördriva tiden framför en dator och hoppas på att tiden går fort fram tills vi börjar, vilket är om en timme ! JIPPI !

Må bra !

De gör man när man lyssanr på denna låten, och imorn äre skola som gäller för min del - ÄNTLIGEN !
En vecka hemma framför tvn ä allt för tråkigt, jag behöver mina knasiga klasskamrater !



Tröst shopping

Efter att ha lagat hemma en hel vecka så har jag denna dag belönat mig med att träffa lite folk som inte bor på finnbackagränd 8, iform av OKQ8 personalen och matilda andersdotter. Den korta visiten på andersgården var mycket trevlig och nödvändig. Väl hemma skulle jag behöva sätta mig med svenska uppgiften, men istället slutade det med att jag hamnade på H&Ms hemsida och beställde hem lite kläder :)
  Va som däremot inte va roligt va att se lönen som hade kommit in på kontot, jobbade jag verkligen inte mer under december ? Hmm..


Men jora, jag lever allt trots alla odds !

Måndags kvällen va super med mat och lovely sällskap av självaste fröken wik. Vi tog ikapp lite förlorad tid och planerade lite inför våren :) Men när Erik kallade så fick jag skjutsa hem henne till Öaaaa och åka vidare till kära syster yster. Idrottsgalan fick bli vårt tidsfördriv medan min huvudvärk och hals ont steg. Men hem kom jag tillslut, men då vare raka vägen till sägen.
Tisdag - Feber,Frossa,Halsont och Magont = JACKPOT !
Onsdag - Feber,Fruktansvärd Halsont = Värre än gårdagen
Torsdag - Halsont, läkarbesök, hostmedicin, värsting halstabletter = Bättre

Dessa dagar kan jag bara tack pappa för att vi har Canal+ och en antal kanaler att välja mellan.
jag har hunnit ett på Avatar,Yes Man,Grand Torino x2 eftersom jag bara såg början första gången, typ 12 avsnitt av Jon&Kate plus Eight, börjat om på OC, Rita Rocks,Oprah,Ellen,Top Model,Bygglov och massa mer program och filmer. Så jag har istort sett befunnit mig framför tvn från att jag vaknat till att jag gått och lagt mig.
Och först idag har min matlust kommit tillbax efter dagar då jag istort sett bara fått i mig varmt vatten,halstabletter och apelsiner..

Men jag är mycket bättre nu och på månda ska allt va som vanligt igen, för jag saknar mina kära klasskamrater och framför allt min pojkvän !

Skolarbete avklarat

Trots att jag va ledig idag så tvingade jag mig upp halv nio imorse. Va fruktansvärt trött, så för att väcka kroppen lite så tog jag en dusch, men duschaden en sövande effekt och istället för att sätta mig och äta frukost så gick jag och la mig en timme till och fasen så skönt de va. Men jag har iallafall blivit klar med förarbetet till sälen och känns skönt och veta att jag iallafall fått något gjort idag. För ikväll ska jag bara njuta av att prata en massa tjejsnack med fröken wik,äta god mat och bara må gott.

Tar tebax förlorad tid..

Att jobba på helgen lönar sig den 25:e, men man missar drygt 14 timmar av helgen då man vet att ens kompisar gör massa annat än jobbar. Så sönda kvällar efter att man slutat jobba finns de en tendens att man fastna på facebook och blogg djungeln i nån timme och uppdaterar sig lite om va folk gjort i helgen och liknande.
Så även denna söndags ska jag ägna en tid åt de, innan jag går och lägger mig och njuter av att jag är LEDIG imorn !

Något som ska firas med sovmorgon,plugg och ett karlstad besök till fröken Wik

För vem skull?

Fick ett intresant telefon samtal tidigare idag och de har satt igång huvudet en aning.
För vems skull gör jag det?
Tycker jag verkligen att de är roligt nu?
Är det värt det?
Skulle dom verkligen släppa mig nu?

Som sagt, de är många frågor som snurrar runt i huvudet. Men detta är kanske de lättaste sättet att finna glädjen igen? Men vi får se hur det blir, inget är bestämt och än så länge är det bara spekulationer. Men ett miljöombyte vore inte helt fel !

Inldening på fyra dagars ledighet

Ledig idag och de har inte vart helt fel. Efter att sovit ut nog länge, vare verligen dags att gå upp. Sjuklingen fick ligga kvar och vara sjuk, medan jag gick upp,åt frukost och sen åkte och handla. Storhandling om man kollar kvittot men inte innehållet i kassorna. Mamma blev väl inte allt för nöjd när jag vissa kvittot, men jag handlade iallafall åt henne. Åkte hem och skrev klart en av 1 av 3 uppgifter som vi fått av Johan, fixade mat åt hela familjen och nu sitter jag som klistrad framför datorn.. En promenad vore kanske nått?
  Annars ikväll blire bara lugnt, spara krafterna inför morgondagens hallvärmlänska med färska räkor och massa vatten.

I helgen blire fullt upp med hallvärmlänskan och jobb, så tack kära lärare för att vi får ledigt även på måndag.


Tycker om mitt schema

FÖRUTOM onsdagar, så tycker jag faktiskt om mitt nya schema riktigt mycket. Tisdagar och Torsdagar börjar jag inte förns 11.15 och de två sovmorgorna är guld värda. Så nu blire att borsta gaddarna sen bär det iväg till staden, för att ägna sig åt lite filosofi,ledarskap och idrott b.


De kommer bli de längsta dagen, utan tvekan.

Onsdagar, kan ses som en jäkligt skön dag efter som jag BARA har fotboll och matte på schemat.
men när de är TRE JÄVLA TIMMAR emellan fotbollen och matten så äre det inte så rockigt längre. Visst jag skulle kunna göra massa skolarbete och så under dessa timmarna, men vem fan orkar de ?
Nej, istället spenderade jag två timmar nere på bibloteket tillsammans med boysen,dagens tidningar och mobilspel. Så Onsdagarna kommer lätt utan tvekan bli den värsta dagen i skolan.

Men väl hemma så, började mamma pussla på ett ernormt stort pussel, och snäll som jag är erbjöd ja mig och hjälpa till lite. Väl framför pusslet blev vi sittnas i hela 4,5 timme och det är ännu inte klart. Vilket va väldigt frustrerande, men vi är iallafall på god väg.

Tjock,Klumpig och Högljud

Efter dagens Filosofi lektion så fick vi oss all ett gott skratt, och de är tydligen efter min beskrivning på en elefant som jag ser på mig själv, alltså tjock,klumpig och högljud, medan alla andra ser mig som smal,slemig och delbar som en daggmask. Skolan kan va riktigt rolig vissa dagar och idag var det verkligen en sån dag.
  Två timmar senare slutade vi för dagen, och nu agerar jag istället mästerkock. Ett jobb som ser ut att bli mycket lyckat.

En annan sak som vart väldigt bra med dagen är vårens schema för några veckor framöver, helt klart något som måste hissas.


Om jag ändå skulle vara en elefant så skulle välja DUMBO !
Stor,Klumpig och högljud, men framförallt VÄLDIGT söt.


11.15 flyttades

trots att vi redan hade lång sovmorgon idag, så fick vi en ÄNNU länger.
Så 13.20 ska vi istället infinna oss på skolan för att då offeciellt starta den sista terminen någonsin på solberga gymnasium. Något som känns fruktanvärt skönt !
  Men på tal om den sista terminen så drömde jag inatt om själva studenten och om hur fel allt blev trots all planering. Men nu vet jag iallafall hur jag INTE ska göra.

Medan alla andra började skolan i karlstad,kil,årjäng,grums,karlskoga

Så har nog jag och många andra arvika elver njutit av att va lediga en dag extra.
Denna dagen bjöd på oväntad shopping lycka. Såna dagar när man bara ska ha en grej så finner man massa saker mer OCH plånboken tillåter de utan problem. Såna dagar tycker vi om.
Så idag fick Arvika tummen upp!
  Förutom detta så har jag än så länge inte åstadkommit speciellt mycket idag, förutom att jag TÄNKT att jag ska hinna göra en massa grejer, men ikke. Men de är väl lika bra och ta vara på den sista julovs dagen.

En annan sak som gillas SKARPT är att vi inte börjar börjar förns 11.15 imorgon.
För de kan man bara säga Tack för kaffet och sova nån timme längre.



För din bara DIN skull Ola !

Dagarna går fort och helt plötsligt återstår det bara en dag kvar av lovet. Ett lov som fyllts med många olika aktiviteter, vilket uppskattas i ALLA lägen.
  Denna dag har spenderats i sporthallen, där det vart vintercup.Vi kom aldrig ur gruppspelet, men de va faktiskt en aning roligt och spela idag och de var iallafall något possitivt med det hela.
Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hit med mat och film. Frågan är om de blir viktväktarmat eller donken?

Annars under de senaste dagarna så har jag hunnit:
† vart med Victor
† Vart i Branäs och åkte skidor
† Jobbat
† kört en massa bil

De är som sagt mycket som gjorts, men lika mycket som INTE blivit gjort.
 Men de är inte länge kvar till nästa lov och nu börjar Student livet på riktigt !




I got it !

Denna onsdag stod det degerfors på schemat, liksom de gjorde förra onsdagen. Men denna gånge bestod sällskpaet av mamma och maria, och till skillnad från förra gången så lämnade jag affären med en kläning i min famn. Ä sipernöjd med klänningen och nu vill jag bara att de ska blir slutat av maj så att vi får åka till ayia Napa och sen JUNI så att vi ÄNTLIGEN får ta studenten !!
  Men nöjda och belåtna åkte vi till Karlstad för att köpa en LITEN hylla åt maria, hyllan visade sig inte vara så liten och vi skulle nu behöva trängas alla tre i TVÅ framsäten. Detta löstes genom att mamma körde, medan jag och maria fick knöka ihop oss på ett krångligt sätt i framsätet, för att slippa böter. Men resan gick bra och vi klarade oss utan böter denna gång. Efter lite golvletande och mat så tog vi även en sväng på IKEA, bara för att och visst kom jag därfirån mä något BRA att HA.

Nu ska jag packa ihop lite grejer, sen bär de iväg till staden och hem till smultrongatan. Ikväll vankas det finmiddag och barnpassning.

Mycket, mycket, mer

De hanns med en rejäl städning av garaget, och detta ledde till att jag och mamma fick ta en sväng till tippen också. Graget blev städat,mamma blev nöjd och pappa blev njöd = JAG NÖJD.
Men nått projektarbete hann jag aldrig att börja på, utan istället filade jag på min au-pair ansökan. Nu är det enda som behövs lite referat och sen kan min resa KANSKE ta sin början.

Har bänkat mig framför mitt favorit program Familjen Annorlunda som ÄNTLIGEN är tillbaks, dock utan familjen i älvdalen, men de går att överleva. Ett program som jag kommer bänka mig framför mer än en gång till.
 
Annars väntar jag på att min käraste ska komma och göra mig sällskap under kvällens stormatch i JVM.
Vinn nu Sverige så är ni i final !





Det ser bra ut..

Trots att det bara har gått tre dagar på det nya året såmåste jag säga att jag tycker om det MYCKET.
Söndagen togs verkligen till vara på genom att jag och alex gick upp vid halv 10, åkte ut och åkte skidor, lagade mat till hela familjen och sen blev de jobb för min del. Såna dagar borde de va mer av !

Imorse blev de upp tidigt för att skjutsa alex och martin på hockeyträning. Åkte hem och åt frukost och läste tidningen och nu sitter man här. Borde börja skriva på projektarbetet, och hjälpa mamma rensa i garaget. Så förhoppningsvis så gör jag nån nytta idag.

RSS 2.0