lov och solen skiner !

Hur underbart ä inte de egentligen?
Därför har jag vet rikgit duktig idag och spenderat i stort sett nästan hela dagen framför tvn !
Får skylla på att det är skid VM och att de är första dagen på lovet och då behöver man vila.
Men jag har iallafall orkar rava mig ut på en promenad. Vilket va väldigt skönt !
Fick även läge och testa mitt nya fynd !

Mamma & Pappa har förövrigt åkt till Mora för att åka halv vasan och brorsan jobbar natt, så jag och sudden har hela huset för oss själva. Men vi kände att vi behöver en till i huset. Så när Alex tränat klart få även han rava sig ut till skogen :)






Varför mer snö ?

Gårdagen i Karlstad va riktigt rolig. Stämningen i bussen påväg dit va så bra som de kunde bli. Väl frammme vid nöjes vare riktigt trevligt folk men i början vare en aning mycket arvika folk, men som tur va kom de mer främande folk :) Dans och glada människor gjorde vår kväll. Burger King kittlade även döttsskönt i kistan och bussturen hem bjöd på en fruktansvärt skön sömn.
Väl i Arvika mötte jag Alex och som en liten bonus fick vi även med oss Dennis hem till Smultrongatan.
Så de va bara och plocka fram luftmadrassen och vips så hade vi plats för ännu en till.

Efter ett antal timmars sömn har vi äntligen börjat piggna till och nu väntas det frukost/lunch.
Ska försöka piggna till ännu lite mer innna jag måste bege mig till OK. Ikväll ska det jobbas och jag tror att kvällen till ära så ska jag få jobba med Christoffer och Julia vilket va väldigt länge sen :)

Men tack alla ni som gjorde gårdagen till en skitkul kväll !

Riktigt riktigt onödigt !

Torsdagar innebär vanligtvis SOVMORGON fram till 11.15. Men denna morgon sov alex här och eftersom han va tvungen att ta bussen imorse så började hans alarm att låta 20 över 6 !! Detta gillas absolut inte när man har sovmorgon och trots att jag klarade av att somna om så var jag otroligt trött imorse.
Efter att ha suttit i en jävla telefonkö i 25 minuter utan att komma fram så gav jag upp och åkte in till stan. Mat,filosofi och trippeltimme med Nisse G ! Nisses lektioner är OTROLIGT onödiga och även denna dag vare mycket mycket onödigt !
Efter att ha lekt med lite papper och tändstickor så fick vi äntligen gå hem och tack god gud för de !

imorn äre äntligen freda,lön och studentfest i Karlstad. Detta är tre saker som jag längtat efter och de ska bli riktigt skönt att de är imorn !

Bara tre dagar kvar till lov, och bara tre saker kvar att göra!

Snart äntligen är sportlov och en veckas ledighet är aldrig fel.
Som tur ä har jag BARA tre saker kvar och göra och de ska väl gå ganska fort bara jag tar tag i det kanske?
Men ikväll har jag gjort klart Svenska uppgiften så nu är iallafall det ur världen.
Har även hunnit lagen en mycket god middag bestående av marinerad kycklingfilé,ris och mycket god egenkomponerad sås ! Det är inte ofta mamma säger att man lyckats, men idag hade jag verkligen lyckats och mamma hyllade min måltid (Y)

Annars ska det tränas ikväll och jag hoppas verkligen att vi gör nått annat idag en de vi gjort de senaste träningarna för nu börjar de bli riktigt jäkla uttjatat ! Men efter att ståt ut en timme så ska jag få åka till smultrongatan och det gillas alltid !






HockeyBasket !

I eftermiddag ska jag,anna & matilda vara väldigt sportiga och ägna oss åt två kanske till och med tre sporter.
Först på tur äre Hockey och sen blire Basket, och sen KANSKE handboll om det hinns med.
Men de märks väl :)

Prinsessor för en kväll !

Gårdagen bjöd på strålande solsken och hockeyn med laget av otroligt rolig och krävande.
efter hockeyn åkte jag hem till farmor & farfar och sov lite middag innan de va dags att bege sig till staden och hem till födelsedagsbarnet Anna Liljestrand ! Med rosa toppar,locakt hår och kronor så gick vi totalt in i rollen som Prinsessor och de varade resten av kvällen. Tiki bjöd på massa underhållning och de kändes väldigt tråkigt när dom stängde av musik och de va dags för att gå hem ! Efterfest eller aa eftersnack hemma hos Anna var mycket trevlig och otippat, och resulterade att vi fick övernatta där. Efter sisodär endast fyra timmars sömn inatt så kan jag påstå att jag är jävligt trött och längtar redan nu efter att få gå och lägga mig ikväll !

- Men tack brudar och grabbar för en riktigt rolig dag/kväll !

Ledig ?

Äntligen är fredag och för de flesta innebär det LEDIGHET !
De trodde jag också att jag skulle få känna på i helgen, men IKKE.
Ikväll blire att jobba,imorn hockey mä fotbollen och sen hem till Anna på lite barty.
Lördagen ser jag verkligen fram emot och de ska bli spännande och se hur den kvällen slutar. Men jag kan faktiskt ha lite förståelse för att min kära pojkvän protesterar lite. Men man tar bara studenten en gång och de försöker vi ta vara på. FöRlåt Älskling, men jag ska gottgöra dig på nått sätt !

Men nu ska jag leta fram skridskor,slänga i mig mat och sen dra iväg till OK

En natt i Västra Sund

Kvällen till ära igår slog jag och Alex läger hemma hos alex farmor & farfar ute i västra sund, och trots att de kändes mycket märkligt att sova hos Alex farmor & farfar när smultrongatan ligger 10 minuter bort med bil, så var det riktigt mysigt. Imorse när vi vakna så stod frukosten på bordet och det var verkligen rena lyxen. Såna här dagar uppskattar man verkligen äldre människor som gör allt för att man ska må bra!
 Iväg till skolan kom vi mätta och belåtna och mycket nöjda med starten på dagen, resten av dagen rullade på istort sett som vanligt förutom den gröna jackan,matteboken,sa3 och nr 146 ;)
De ä en jäkla tur att man har ett gäng töntiga tjejer runt sig så att vi alla kan vara så töntiga som vi egentliga vill vara ! Tack för de brudar :)

Baby I Was born this way !


Patetisk dag !

Alla hjärtansdag måste en av de dagar som till stor delar bara är ett försäljnings JIPPO !
- Visst är det mysigt att ha en mys dag med den man älskar ! Men varför bara ha det EN dag per år?
Älskar man en person så tror jag att man vissar det mer än EN gång per år.
Alla hjärtansdag kan va mysigt men väldigt ÖVERSKATTAT !

Annars har det inte hänt allt för mycket idag.Skolan rullade på trots att Ola och Matilda saknades rejält. Men imorn äre Skid-Klassikern i Mangskog som gäller och då hoppas jag att ni har hittat dit mina vänner!  För de blir allt för tyst utan er i klassen.

Total fylld helg blidde de !

Lördags hann jag pricka in Hallvärmlandskan,jobb och en ute tvkäll.
Att lyckas kunna kombinera alla dessa tre trodde jag skulle sluta med att en sak va tvungen att strykas. Men de behövdes aldrig och jag hann med allt. Lördags kvällen bjöd på en oväntad händelser,skratt,dans och bilkörning. Denna kväll var jag otroligt nöjd över att kunna sätt mig i en varm bil (till slut) och köra hem.

Söndag blev de ännu mer bilåkning i form av att Alex skulle övningsköra med Saaben och då fick jag faktiskt åka med. Så jag tog chansen att spana in hur min man beter sig på vägen, snart körkort hoppas för nu vill jag också få åka snålskjuts !! Slänge i mig lite mat, sen bar det iväg på världens LÄNGSTA arbetspass som jag någonsin vart med om. Från klockan sex till kvart i tio satt jag och räknade ner minuterna tills jag äntligen skulle få sluta!
  Efter fyra jävligt timmar fick jag sluta och kunde åka hem med mannen till Edane. TACK för DE !


Ännu en sak på listan avprickat !

Nu har man upplevt Svenska Rallyt och vore det inte för sällskapet och vädret så vare inte speciellt mycket och hänga i granen. Bilarna susade förbi i sisodär 100 km/h och hade man en jäkla tur så fick man även en bil på bild.
Men tack vare att solen tittade fram hela tiden och att grabbarna var med så belv det hela en väldigt rolig dag.
Mycket skratt, fint väder, massa snö och såklart BILAR ä den perfekta vinterdagen, eller va säger ni killar ? haha..



Loooooking forward

Imorn hoppas vi på strålande solsken och sisodär -5 grader.
För imorn ska jag och grabbarna upp till de norra värmlands skogarna och vara åskådare på värmlands äldsta tävling - NÄMLIGEN Svenska Rallyt ! Vi åker utan några som helst aning om vi vi ger oss inte på, men förhoppningsvis så blir det en dag vi kommer ihåg.

Så snälla gudar, låt oss få en fin dag med fint väder och trevliga människor!
Gärna såhär, tack !

Ärligt?

Nog för att de kan få snöa, men att de kommer så här jävla mycket snö kan inte va normalt !
Två gånger har jag lyckats fastna på infarten denna dag TROTS att de har vart någolunda skottat.. Nej, nu får det mer än gärna sluta snöa TACK !

Älskade ledarskapslektioner med Nisse G!

En timmes ledarskap i sal 19 med nisse g kan jag inte påstå är ett smart val av vår käre lärare.
Av 14 elever så sitter 13 och fokuserar på datorerna istället för på Nisse.
Dock måste de ju tilläggas att Oskar Widemark är exemplarisk elev och ägnar sig INTE åt datorn!

Ge mig sommar,Ayia Napa,Studenten och värme


Yeah, I think you're cute, but I really think that you should know

Måndag är veckans första dag och början på något nytt, idag innebar början på nått nytt ett godkänt på matte provet och en ny hårfärg ! Två saker som jag är väldigt, väldigt nöjd över.
- Så tack Ingergerd och Sandra
Annars har även denna måndag vart som alla andra dagar förutom att jag inte åkte på fotbollen och åkte till Karlstad istället. Att de Sandras ansikte va mycket skönt och som vanligt så gick våra munnar non stop.
Några timmar senare var Sandra klar med mitt hår och jag fick bege mig till tåget.
 
Ikväll blire att göra klart svenska och idrotts uppgifterna, se på Familjen Annorlunda och sist men inte minst hade jag tänkt att åka till min älskling.

En vecka i Sälen med ID3

Veckan som gått har som sagt spenderats i Sälen tillsammans med världens bästa klasskamrater.
Det har skrattats,åkt längd & slalom så att det ståt härliga till, frysits,svettats,busats, ätits massa mat, sett på One tree Hill och åter igen skrattat i mängder.
 Vi har vart skidskolelärare,gått på tur, vart på after ski, experium och bara levt livet.
Veckan har vart superbra och bilderna säger sitt !










RSS 2.0