Today is the day

Efter att gått och längtat efter något så otroligt länge, så är det äntligen dags ! 17.00 idag lämnar vi nordisk mark och beger oss mot varmare breddgrader och Cyper ! Detta ska bli så jävla underbart, och det är med ord svårt att förklara hur glad jag är för att vi äntligen ska få åka. Men idag åker vi äntligen och gud va jag är glad.
  Men efter en sömnlös natt,ett oväntat telefon samtal och lite ompackning av mina grejer så känner jag mig väldigt redo för att åka. Så nu vill jag bara att klockan ska bli 12 så att vi kan börja vår resa.

Vi hörs mer om en vecka, då är vi förhoppnings bruna och väldigt glada !
Men fram tills dess lär de bli rätt tunt på blogg biten !




Äventyrsbad och Pirater :)

Idag skulle hela id3 ut på äventyr, och inte vilka äventyr som helst utan vi skulle hela vägen till Örebro och Gustavsviks äventyrsbarn. Som små barn lekte och plaskade vi och oj va roligt det var ! Slog på stort och hoppade från tian idag ! Nervöst, men riktigt skönt och ha gjort det !
Efter att ha badat i några timmar så blev de mat och bilåkning till Karlstad där det var glasspaus. Sov i stort sett hela vägen hem och jag är ganska säker på att det är fler än jag som var ganska slitna.
KVällen har avrundats med den nya pirates of the caribbean. Bra men lång film !
Palladium var efter ombyggnaden jävligt snygg och visst såg det proffsigt ut.
NU blire bb sen sängen !

Söndag och bara 5 dagar kvar

Gårdagens match resulterad i någon vinst, men vi överlevde ändå. Vi överlevde även jordens undergång ! Resan från Fagerås och Hem gick fort och oj vad många minuter vi tjänade in. Åkte hem till Alex och bytte om sen drog jag till Strandparken för att fira Ida och umgås med de kära Kronan gänget. Massa snack,kubb spelande och klättrande i träd ledde till att kvällen började på ett riktigt bra sätt. Jag, Josefin ,Bosse och Ida drog sedan vidare till stan och tillslut Tiki. Riktigt dåligt med folk ute så när klockan var ett fick det bli en kebabtallrik och grabbhäng utanför Rajjens xD
Men trots att de va dåligt med folk så var det en helt okej kväll och förhoppningsvis fick ida en bra sista kväll som 19åring !
Idag mår jag riktigt bra faktiskt och gud vad skönt det känns, för ikväll väntas det jobb !

Mariestad nästa !

Igår var det stor kalas i Västra Sund och oj vad folk de strömma in. Riktigt god mat och trevligt sällskap gjorde kvällen. Trots att jag hade förväntat mig de efterlängtade biobesöket denna kväll så vart jag nöjd !
Nu sitter jag här och äter frukost och försöker ladda så mycket som möjligt. Sista matchen innan Ayia, och förhoppningsvis kommer vi hem med tre poäng som kan firas ikväll. För utgång blire ikväll och då äre mycket roligare om vi vunnit !

tidsfördriv delux

ledig men ändå gick jag upp tio i åtta för få skjuts av alex en bit iallafall. En solig promenad från taserud till tågstationen fick mig och tro att de skulle bli en pressar dag, men IKKE ! Men väl hemma satte jag mig framför datorn i brist på annat och började spela sims ! Vilket jag i stort sett har gjort sen dess, förutom att jag klippt gräs hos farmor&farfar. Men när vädret är som de är så behöver man inte känna nån ångest och jag har faktisktnjutuit av att sitta framför datorn. 
   Sitter och väntar på att Pappa ska bli klar så att vi kan åka till Karlstad. Svenska Cupen match mellan Kbk-Halmstad och ämterviks ff har obligatorisk närvaro ! De ska bli riktigt roligt, men antagligen ganska kallt, så filten ska absolut få följa med.


de värsta jag varit med om

Åkte till dagens träning med förväntningar om att vi faktiskt skulle köra skiten ur oss. Men istället fick vi vare med om det värsta regn och åskovädret på väldigt länge. Regnet öste ner till en början och det verkade ganska lovande ändå. Men efter att halva uppvärmningen var gjord så åskade de rejält och hela himelen blektes flera gånger om. Eftersom dånet var såpass långt bort så fortsatte vi att värma upp utan att veta vad som skulle hända.
Himlen blev bara mörkare och mörkare och regnet förvandlades snabbt till stora hagelkorn. Samtidigt blev åskan värre och värre, och som små stuckna grisar sprang vi livrädda bort från planen och in i omklädningsrummet. Vi hoppades på att vi skulle kunna återvända ut lite senare, men de vart bara värre och värre och där satt vi alldeles blöta och skrämda i omklädningsrummet och skrattade.
Efter mycket om och men så beslutade v oss för att avsluta träningen och åka hem istället ! Vilket var väldigt klokt och väl hemma i Arvika kunde vi glädjas åt att varken åskan eller regnet förföljde oss.

De är helt sinnes

Om 11 dagar sitter vi på flyget mot Cypern och Ayia Napa, idag hade vi vårt absolut sista prov och hela nästa vecka äre bara chill innan vi åker. Tiden ä som sagt något som man borde ta vara på, men hus ska man kunna gör det nu när den bara flyger iväg?

Dagen började som så många andra med att alex skulle upp medan jag egentligen fick ligga kvar i sängen och njuta av sovmorgonen. Men dagen till ära gick även jag upp och höll min kära pojkvän sällskap under frukosten. Så när han åkte till skolan så satte jag mig istället och läste igenom religionen en gång till, började skriva packningslista och tog fram resväskan. Ja villllllll bara åka nuuuuuuu !
 Åkte till skolan och skrev provet, redovisade filosofin och sen vare slut för dagen. Färskpasta & bacon stod på matsedeln idag och visst klarade jag även att laga denna avancerade rätt. Ska packa ihop lite grejer sen ska jag ägna några timmar åt det vanliga tisdagsnöjet nämligen FOTBOLLSTRÄNING :)


Mamma & Pappa hade stängt garaget utan att veta att de va en fågel där inne, så när jag öppnade porten fann ja denna på golvet !

Tog en välbehövlig kvällspromenad !

morgonstund har guld i mun

08.00 imorse vakna jag klarvaken och kunde absolut inte sova. Så efter att ha legat kvar i sängen i 45 minuter och verkligen försökt somna oom utan att lyckas så bestämde jga mig för att gå ut och gå. En timme senare återvände jag till smultrongatan med blåsor på fötterna. Mitt skoval va inte det bästa tydligen.
Men nu blir det frukost och pressning inom den närmsta timmen !

Tröttare än tröttast

Efter att ha sprungit fem kilometer igår var man skapligt mörbultad och sängen otroligt efterlängtad. jag trodde att de va nog med fysisk aktivitet för ett tag iallafall. Men ikke, idag vare den avslutande delen i ID3 superstars och självklart skulle vi vara på badhuset. Detta ä något som ä jävligt roligt, men samtidigt som det tar på krafterna och dels för att jag i stort sett tar inte hälften av allt vatten i magen och jag blir alltid stört hungrig av att vara där. Men lag 1 slog på sort idag och vi plockade hem hela tävlingen! Riktigt bra jobbat Lina,Ola,Hellman och Natalie och såklart resten av ID3 ! Tröttare än tröttast begav mig hem och la mig ute i solen. Två timmar senare vaknade jag upp av att pappa kom hem. Gött med lite vila ändå !
Slängde i mig mat sen bar det iväg till ämtervik och löviksvallen för en sista träningen innan det kommande DERBYT mot mallbacken på söndag. Nu jävlar ska de plockas poäng !

Har äntligen skrivit klart filosofin och jag måste säga att Gud ä trots allt ett väldigt intressant ämne. Jag har på nått sätt alltid tyckt att de är mysigt att gå till kyrkan men om de har med Gud att göra, det är jag mer tveksam till. Men vare sig man vill eller inte så kommer han alltid finnas någonstans i ens åtanke!


bra jobbat b rudar !

Efter att ha haft ett mycket bra seminarium med anna & grabbarna så gick vi viadre till matsalen för att fylla våra tomma magar. Tacos stod det på matsedel och de va något som jag tror de flesta tyckte om. Trampade hem med cykeln till Alex och sen kom Matilda, Anna och Elin och hämtade mig. Karlstad var vårat nästa stop. Vi genomsökte i stort sett de flesta skobutikerna för att slutligen möta upp Josse och gå och äta. Pastasallad från lila Saluhallen fick bli vår andra måltid för dagen. Sen begav vi oss bort mot Sundsta för dagens huvudatraktion - VÅRRUSET !
Tredje gången gillt för mig, medan andra gjorde peremiär. Vi började allihopa tillsammans, men tillslut blev de bara jag och Josse som sprang ihop. 28 minuter tog de oss att komma runt och oj va skönt de va att komma i mål !
Slitna och nyduschade kunde vi, slå oss ner för att äta välförtjänt picknik.
Slitna,Mätta och nöjda satte vi oss i bilen och åkte hem mot skogen.
Riktigt trevlig dag !!

Helgen som gått

I fredags blev de att se på Arvika Supporters - Skoghall med matilda, sofia, anna & co. Matchen va ganska intressant till en början men sen vart det mer och mer ointressant och tjejsnacket tog över mer och mer. När matchen var slut så följde jag med Matilda hem till Andersgården och såg på Twilight. Trots att fröken Andersdotter blev lite trött och rädd så kom vi igenom hela filmen.
Lördag morgon bar det iväg till Fagerås och mot Grästorp. Vi gör en jävligt bra match men tyvärr så förlorar vi med 1-0.
Söndag gick åt till att göra skolarbete,umgås med alex,grilla och sist men inte minst jobba.

Idag börjar jag inte förns 13.20 så jag ska försöka få lite skolarbete gjort och förhoppningsvis kommma ut lite i solen.

Om 22 dagar är vi på flygplatsen

Det känns faktiskt väldigt märkligt att veckan som man längtat efter sen i början av November är snart här. Om 22 dagar börjar vi resan mot Ayia Napa och en resa som vi sent kommer glömma hoppas jag. Men just nu skulle jag bara sega ner allt och kunna ta vara på all tid ! Men de går tyvärr inte och istället äre bara och ta in så mycket som möjligt.
Trots att vi har hemma arbete så slår jag & Matilda på stort och åker till skolan. Dels för att de mysigt men främst av allt för att vi verkligen ska få nått gjort !

Hur vore det om man gjorde det man skulle istället

Då vare onsdag idag och jag ä från och med nu ledig varje onsdag vilket inte ä helt fel. Duktig som jag är hade jag såklart planerat att gå upp i lagom tid,göra klart svenska uppgifterna och  iallafall börja kolla på filosofi uppgiften. Men istället för att gå upp i tid så låg jag kvar i sängen och snoooooza i en hel timme.. Så redan där srpcak en del av mina planer. När jag väl kom till datorn så skulle jag bara snabbt kolla fejan och mailen, men så blev det inte heller. Så nu har klockan redan hunnit bli kvart i ett och än så länge har jag inte ens öppnat word dokumenten ! BRA DÄR !

Men nu fåre bli som de blir, ska slänga i mig lite mat sen bär det iväg till Widemarks hemma tarkter med Alex !

Det var de lovet

Sista dagen på lovet och då firar vi såklart detta med att jobba !
Men iväntan på att Alex ska vakna och att klockan ska bli tre så har jag hjälp mamma & pappa med att flytta in alla grejer i vardagsrummet igen. Renoveringen ä nu klar och jag kan inte säga annat än att jag ä väldigt nöjd med resultatet. 


Innan






Med det nya golvet så vart de lite nivåskillnad





Och så blev det !




Uddevalla tur och retur !

Att åka buss kan va bland de tråkigaste som finns, bara tanken på hur myket som man egentligen hade kunna gjort under den tiden gör en smula deprimerad. Men iår läre bli ett antal såndana resor  och det är helt enkelt bara och gilla läget. Matchen mot Rössö igår gick inte riktigt som vi hade tänkt, utan iställlet åkte på redigt mä däng. Dom va lite bättre och utnyttjade våra svaga punkter lite för väl under de första 20 minuterna.
Men bussresan gick hem gick ändå relatvit fort och vi va hemma i Arvika redan vid halv nio.
Fyllde magen med mat från Smultrongatans goda grill innan jag & alex traskade iväg till Odonvägen och hem till Sundvalls. Där vare desto mer livat och efter många om och men så blev det inte Karlstad utan Tiki stället som alla skulle till. Så jag och Alex tog varsin bil och agerade taxi ! Sen åkte jag och höll mina kära Id3 vänner lite sällskpa, och fick även se hur Einer & Emma bodde. När inte Tiki lockade så tog vi istället en tur i bilen och sen hamnade vi som alla andra raggare, inne på Donken.
Men eftersom ingen va nå värre taggade på att parta vidare så skjutsade jag hem herrskapet och åkte och hämtade Alex istället så att vi sedan kunde åka hem.

RSS 2.0