ä n t l i g e n

Idag hade alla treor projektarbetsdag och det betyder att man är ledig. Men jag och anna tog vara på denna dag och klockan 09.00 imorse satt vi i sal 19 och slutförde vårt projektarbete. äntligen är vi klara, verkligen verkligen KLARA med allt. Det känns så otroligt skönt att de äntligen är över och att vi faktiskt har gjort ett jävligt bra jobb. Så detta firade vi genom att göra på samma sätt som vi inlede projektet med, nämligen en måltid på Sunday! Perfekt avslut på ett riktigt bra projekt !

Men vill ge all creed som går att ge till min kära kompanjon !
 Tack mina fina vän för att jag fått gjort detta otroligt roliga och givande projekt med dig och för att du ståt ut med min otroliga stönighet !


Det mårs som aldrig förr

Kan verkligen inte klaga på vardagen just nu.
Solen skiner, sommaren kommer allt närmare och om tio veckor kommer jag inte längre gå i skolan, jag har ett jobb som ger mig pengarna som behövs,en pojkvän som är det bästa jag vet, underbara människor runt omkring mig, en resa till aiya napa som hägrar med världens bästa klass, ett fritidsintresse som ser till att fläsket får röra lite på sig,mamma,pappa,brorsan,maria,sudden och även ett H&M paket som är på ingång ! Det kan inte bli så mycket bättre just för tillfället.

Visst finns det många saker som jag skulle kunna klaga på, men idag och just nu så mår jag så jäkla bra så VARFÖR lägga energi på det? Jag tar istället vara på stunden och njuter för om en timme när det är fysträning så kommer jag absolut inte njuta det minsta. Så just nu, just under denna stund så njuter jag !


Friends with benefits

Eftersom fröken Wik håller på och utbildar sig till frisör och behöver lite provdockor så ställer jag såklart upp. Så 09.00 imorse bafann jag mig på Aqua i Karlstad för att få lite ordning på håret. 2,5 timme senare lämande jag salongen med ett nyklippt/blondare hår och ett leende på läpparna. Sandra kan hon och som vanligt blev jag väldigt nöjd, så TACK hjärtat <3
  Nöjd och belåten styrde jag bilen mot till arvika. Hämtade upp grabbarna och sen åkte vi ut till vik för att lira lite fotboll. Men det va ingen värre vilja idag och gris fick bli dagens ansträngning. Inte allt för jobbigt, men som vanligt så ska man inte ha så stor förväntningar på fotboll b längre.
Åkte hem och satte mig i solen en stund innan de var dags för mat och matte plugg. Vill verkligen inte ha matte prov, men samtidigt vill jag bara klara det så att jag sen ALDRIG mer behöver ha matte förhoppingsvis !

  Ska plugga lite mer, sen blire antaglingen stan senare ikväll !


Favorit frisören nr ett !

Det är få saker som jag hatar i skolan

Men redskaps gymnastik - matta är HEMSKT ! Det vore kanske roligt OM man kunde nått, men istället har jag NOLL kordination och klarar ABSOLUT inte av att hjula.. Att vi sen ska ha uppvisning i detta om två veckor gör mig nästa gråtfärdig när jag tänker på att jag MÅSTE prestera. UHHHHH... Tack och lov för att man inte behöver göra såna saker på en fotbollsplan ! Men äre något jag ska tvinga mina barn och gå på så äre gymnastik iallafall.

Annars har dagen fyllt med jobb på morgonen,skola fram till tre och sen iväg på träning. Riktigt sliten i kroppen och skulle helt vilja sova typ 20 timmar, men tanken på att det är freda och framför allt att löning imorn gör allt mycket lättare ! Tack gode gud för det :)

trött ?

Det enda ord som kan beskriva mig just nu är TRÖTT, därför ska jag göra något åt det genom att gå och lägga mig efter ett fys pass i sköna gröna ämtervik :)

snart sååååååå













Något så litet kan göra så mycket

igår kom min kära pojkvän hem til mig utan någon förvarning och det gjorde mig väldigt glad. Att få dela säng med sin kärlek är så otroligt mycket bättre än att sova själv !

Imorse åkte han dock redan vid halv åtta och själv fick jag lega kvar och sova några timmar. Mycket skönt och välförtjänt tycker jag. Väder gudarna var även mycket snälla idag och bidrog med hela tio plus grader :) Dte tycker vi om, så med ett leende på läpparna begav jag mig till skolan där jag och anna skulle arbata lite på projektarbetet. Nu börjar vi verkligen bli klara och det känns så jäkla skönt ! Anna påpekade även dagen till ära att jag hade väldigt fina ögonfransar och denna komplimang gjorde mig verkligen glad - Tack anna :)
Såna små saker kan verkligen göra ens dag, så tack !
 
Vårt lyckade filmprojekt på filosofin visade sig inte heller vara så lyckat ändå, ingen dator ville sammarbeta och efter ett ANTAL suckningar så gav vi upp.   Ska ta och göra svenska uppgiften och beställa lite kläder ifrån H&M sen glider vi iväg över höjda för att träna lite fotboll !
 

vaken innan 7 på en lördag ?

Igår tog jag & alex vårt pick och pack och åkte ut till Västra Sund för att se till Alex farmor & farfars hus och framför allt katt. Under den månad som dom vart borta har felix gått från att vara världens skygaste katt till att bli världens gos katt. Vilket är väldigt konstigt, men han måste helt enklet uppskatta att vi kommer på besök. Vad som var mindre kul var att hans vatten tog slut imorse så 06.55 sitter han i hallen och verkligen skriker så hemskt som katter kan. efter att ha fyllt på vatten,slängt ut honom,släppt in honom och sen lyft upp honom i sängen hann klockan bli 07.15 och jag va helt plötsligt väldigt pigg. Så från dess har både jag & alex vart vakna och eftersom det inte finns nån mat i huset så slog vi på stort och åkte till Nordells för att äta frukost. En frukost nota som landade på 177 kronor ! Lite väl mycket, men det är sånt man får unna sig ibland kansek?
  Gick ett varv på stan och la äntligen undan ett par fotbollsskor och kollade på present på syrran. Får åka in en vända till senare idag och hämta dojerna och köpa nått åt maria, men först ska jag gå till farmor & farfar och umgås lite !


det startade oväntat bra

har faktiskt spenderat hela 4 timmar med nästan hela familjen idag. Erik & Maria fyller år i helgen så vi behövde åka till Karlstad för att inhandla lite presenter. Tråkigt nog så bestod Erics ALLA grejer av bra och ha grejer från IKEA som han själv valde, Alltså ingen överrsakning där ! Tror till och med att pappa tyckte det va lite smått roligt och gå på IKEA idag och det har nog aldrig skett förut. Men efter att ha trsakat runt i det stora blåa huset i nästan timmar så begav vi oss till Bergvik för att äta och handla ännu lite mer.
  Men det var en riktigt trevlig tripp och som vanligt när Eric & Maria får födelsedagspresenter så fick även jag något. En fotoram och en godispåse fick jag som tack för att jag följde med - Tack mamma & pappa ! Men som vanligt så orkar inte Eric hålla sig från att bråka, så efter 4,5 timme fick det räcka och det hela slutade som så många gånger förr med att Eric jaga mig tills jag sprang och gömde mig bakom pappa ! Är man minst så får man faktiskt göra så. Ska ta mitt pick och pack och åka till stan och övernatta där tänkte jag !


Första kortet i fotoramen !


fredagsmys !


Fredag hela veckan..

Om jag hade träningsvärk igår så är det inget mot vad jag har idag. Det är i tort sett en plåga och behöva röra sig men det måste jag ju så det är bara och härda ut. Efter gårdagens träning så busade vi lite med Nannis bil vilket ja tror hon uppskattade väldigt mycket (Y) Men vi blev väldigt roade av det iaf.

För att ta vara på sovmorgonen på bästa sätt så gick jag upp 07.00 endast för att kunna få skjuts av min kära pojkvän. Dock började det inte så bra tack vare snön och den isbana som vi har på våran uppfart. Bilen gled åt alla möjliga håll och absolut inte dit vi ville, men efter lite svordomar,skratt och grus så kom vi äntligen iväg och nu sitter jag i skolan helskinnad utan en enda skada.

  Dagen får gärna gå fort så att jag får betala Ayia Napa,åka hem och sen åka på IKEA :)

En mycket bra torsdag

För andra gången denna veckan drog jag mig upp vid 05.30. Dock var jag absolut inte lika pigg denna dag efter ett mördarpass igår på fysen. Sliten till max var det bara och cykla iväg till OK och göra lite nytta. Fyra timmar senare kunde jag åka hem till Alex, sov en timme och sen vidare till skolan.
Dagen till ära skulle vi ha disskution kring Stefan Holm boken och eftersom vi endast var sex personer så höll vi bara på i en timme. Oskar Bojan Widermark slog även på stort idag och klarade uppkörningen vilket betyde att vi såklart var tvugna och ta en tur i den underbara OPEL:N.

Hann inte mer än innanför dörren på smultrongatan innan det var dags för tur nummer två Alex. Han lyckades pricka hela 52 poäng på teorin och nu har även han ÄNTLIGEN körkort. Så efter en tur blev det ICA och köpa tårta och sen hem och äta mat.

Så denna dag har två av mina kära lyckas tagit körkort och visst är man glad för deras skull. Den glädjen som infinner sig är helt obeskrivlig !

Men nu ska jag ta och packa det sista sen hämta börje,sofia & Elin sen glider vi iväg på träning !

jag<3mamma

Efter att ha gått upp halv sex för att städa i fyra timmar, sen gått till skolan och sist men inte minst vert på andra sidan höjden och tränat fotboll så vill man inget annat än komma hem, äta färdiglagad mat och sen gå och lägga sig.    Just detta sista bjöd min älskade mamma på idag, så när jag kom in genom dörren här hemma så stod maten på bordet och ingen kan vara gladare än jag.

För att toppa detta så anlände nyss min prins och det där bättre än bäst ! Puss på det <3


Thailand 08

Det gäller att ta vara på dygnets 24 timmar

05.26 imorse ringde väckarklockan och jag var väl inte allt för pigg på att gå upp, men upp kom jag och till OK kom jag också. Städningen gick fort och jag var till och med klar en hel halvtimme i förväg. Så nu sitter jag hemma på smultrongatan 2 och väntar på att klockan ska gå så att jag får åka iväg till skolan.

Pengarna rullar in

April blir antagligen en bra månad för mig, eftersom det ska jobbas en del övertimmar denna månad.
Imorn & på torsdag ska jag befinna mig på OK mellan 06.00-10.00 och ägna mig åt mitt förra sommarjobb = städning.  Visst tar det lite emot att gå upp 05.30 men det är bara och bita i det sura äpplet och njuta den 25 istället (Y)

   Annars har det vart temadag idag på skolan och ID3 sket i alla tvälingar och la istället energi på att komma och höra på när fråga Olle pratade på. riktigt roligt faktiskt och höra va gubben hade att säga. Efter det blev de lunch och lite projektarbetsskrivning med anna ! Hem och dra på sig springskorna sen blev det en långpromenad i solskenet. Nu börjar våren verkligen komma fram och det är så otroligt skönt - för vår betyder att det snart ä sommar och det betyder att det snart är Ayia Napa = STUDENTEN !


Snygg är han iallafall

Gårdagens snackis = MELODIFESTIVALEN !
Utan att veta varför så gick jag och nynnade på Eric Saades låt hela dagen igår. Men det måste ha varit menat att den låten som jag nynnade på skulle vinna hela melodifestivalen, och visst gjorde han det. Kanske inte den bästa låten, men han är iallafall riktigt snygg och de lär även resten av den Europeiska befolkningen tycka får vi hoppas på.

       Gårdagen gick även åt till att promenera i solen, jobba, varvet och tillslut donken i nästan två timmar mä dom tuffa grabbarna. Som tur va stängde dom vid ett och då kunde vi få en BRA anlednnig till att åka hem.

Ska äta mat,städa upp på rummet och sen bär det iväg till OK. Jag hoppas för att som finns att Julia är frisk och kan jobba, för ensam med Petra går INTE.


En ny livserfarenhet.

Trots att jag hade sovmorgon idag så var jag så jäkla snäll och gick upp och skjutsade min kära pojkvän till skolan. Sen åkte jag vidare till skolan och skrev klart religions uppgiften. Religion,solif möte och svenska sen var dagen fulländand och jag kunde åka hem med min studentmössa och studentkläderna.
Väl hemma hann jag inte mer än innnaför dörren innan dom ringde från skolan och sa att dom hade hittat mitt körkort & bankomat kort. Så fort mamma kom hem så bar det iväg till Skolan för och hämta mina två kära kort, åka till bilbolaget och beställa ny cylinder till låset, handla, hämta kärra och tillslut hämta eric nya säng. Problemet var bara det att kärran var ENORM och mamma var inte allt för exalterad över att köra detta släp. De hela slutade med att jag fick köra hem. TROTS att mamma har haft körkort i 30 år så vare såklart jag som fick över ratten.
Lastade ur allt hos Eric för att sen åka hem och äta mat. Nu ska jag bara packa ihop lite saker sen bär det iväg till smultrongatan :) Ikväll blire mysfreda utan dess like !


Ett steg närmare !


En erfarenhet rikare :)


Äntligen fredag !

Äntligen är det fredag och detta uppskattas verkligen.
Veckan har flugit fram,ett speiellt papper har skrivits på,Karlstad Universitet har fått besök av ett gäng vilsna studenter som inte har en aning om vart de ska ta vägen samt att det blandas in mycket fotboll på andra sifen hjöda. Helt okej vecka !
       Har precis skrivit ut den förbannade Stefan Holm uppgiften och nu har jag bara religionen kvar att fullända sen äre inge mer skolarbete för mig som ska göras idag.


här ute i skogen

Under några dagar har internet strulat lite här hemma, och som det verkar just nu så lär det väl fortsätta och strula ännu längre. Men skolan har äntligen dargit igång och det känns faktiskt skötn att nerdräkningen verkligen ahr börjat på riktigt nu. Min kära klasskamrat Anna är väldigt bra att hålla koll på exakt hur mång dagar det är kvar, så om nån undrar, HÖR MED ANNA !
 Annars har denna veckan än så länge gått väldigt fort. Idag har jag bara haft en dubbellektion, men för att få ut lite mer av dagen så var anna & jag mycket duktiga och åkte till skolan för att göra lite projektarbete. Jag passade öven på att skoja lite med matilda och det tror jag hon uppsakttade väldigt mycket, eller hur matilda ?

- Men nu ska jag slänga ihop alla grejer och bege mig iväg över höjda för att ägna mig åt lite fys träning. Förhoppningsvis belönas det med mat och en omtänksam pojkvänn ikväll :)


Hur i hela HELVETET tänker ni?

Efter att ha spenderat 4 timmar i Hallen idag och spelat gräscupen så blire jag bara ARG och lite ledsen över vad som hänt med klubben !
 HUr fan kan ni bara skita i allt och låstas som att allt är bra?
Spelare som inte gjort en ända träning är vår räddning och de ni bygger ett lag kring dem?
Trött på skiten och trött på allt som rör klubben ! Det gåt bara mer och mer utför men íngen verkar märka det förutom vi som en gång lagt ner oss.

Längtar tills på tisdag för då bär det iväg över höjda med GLÄDJE av att slippa lägga enerig på ett gäng klappträn som inte bryr sig - De ä så jävla DÅLIG ! Uhhh.....

lördags kväll...

Ny duschad och solad ska jag lägga mig framför tvn tillsammans med min godispåse från igår och inte röra mig ur fläcken förns det är läggdags. Skönt men jävligt tråkigt ändå.

- Imorn blire cup och antingen det sista i blått.

Va gör man inte för sin käre svärfar ?


Gårdags kvällen spenderades med Gabbi & Maya och såg på en VÄRDELÖS match i strandhallen mellan Gunnarskog och Sommaro, men va gör man inte för lite sällskap?
Biljakt på parkeringen va något av de roligaste på länge, samtidigt som säkerhets bälte kändes som ett GIVET val!
Men snart ska du fan ha detta jävla kortet Gabriella !
Åkte hem till Alex och åt lite mat och sen somnade jag skönt.

Imorse dock vaknade jag inte lika skönt av att alarmet stod på 07.10 ! KUL !
Men bara och palla sig upp och göra sig iordning för att bege sig till OK.
7,5 timme är nu avklarade och nu har jag bara en sak kvar att göra idag. Så jävla snäll som jag är så lovade jag Henrik att jag skulle tvätta hans bil och man måste ju stå för vad man sagt. Så de bli åter en vända till OK för att tvätta svärfars bil, sen kan jag verkligen ta helga på riktigt.

-'

De blev inget guld för Sverige. Men det blev iallafall ett silver och de ä fasen inte dåligt de.
Att hjälpa brorsan att flytta va väldigt roligt men även väldigt konstigt.
Framöver kommer jag alltså bli själv i huset med mamma & pappa och de blir verkligen något nytt.
Erics rum ekar, men för en gångs skull så blir det iallafall städat.
 Förstår inte varför inte killar kan städa? hur orkar man leva med allt damm?

Min käre pojkvän ringde vid halv ett och skulle BARA gymma och sen komam ut hit. Nu är det lite drygt 5,5 timme sen dess och än så länge har han inte dykt upp, så jag blir nog ensam ikväll om det fortsätter i samma fart !

Fredag redan `?

Veckan har gått väldigt fort och de känns väldigt konstigt att det REDAN är fredag.
Men ska försöka nyttja denna dagen och hjälpa min käre bror och flytta grejer och såklart se den spännande avslutningen på herr stafetten.




Kom igen nu Hellner !

En volvo, en volvo ahaaha

Igår skulle Eric till IKEA och behövde då låna Saaben och mitt färdmedel fick då bli hans vackra 740.
Något som inte va jätte rockigt, men jag överlevde.

Imorse när jag kom hem i hopp om att få ta tebax saaben så visar det sig att mamma & eric ska ha den hela dagen för att flytta grejer till lägenheten så även denna dag är den VACKRA volvon MIN !
Sletnare än sletnast känner jag mig när jag kommer och åker i bilen och nu måste jag utsätta mig för detta ännu en gång eftersom det vankas pimpling/grillning på Kyrkeviken med ett salt gäng.

Må bästa man/kvinna vinna duellen !


Turen över höjda !

Fy fan va nervös jag har vart idag. De va längesen jag var så jäkla nervös och de va nästan lite för jobbigt ett tag. Men jag kom iväg och träningen med Ämtervik va riktigt jäkla rolig.
För en gångs skull så smällde de och va full fart hela träningen. Detta resulterade i ömma vader, men de tar jag gärna om jag får fortsätta träna på detta sättet.
  De va riktigt roligt att se lite nytt och speciellt spela fotboll :)
Den känslan har saknats ett tag, men äntligen så kom den tillbaks ! Så nu längtar jag tills på torsdag för då bär det iväg över höjda ännu en gång.
Trött men med ett leende på läpparna så kan jag nu gå och lägga mig, tack för de !

Bil,Fika,Affärer och Sandra !

Dagen till ära så hade Alex körlektion i Karlstad och jag tog tillfället i akt att skjutsa honom och samtidigt få spendera lite tid med fröken Wik! Fika på Wayne´s och lite shopping gick alldeles för fort. När Alex va klar så fick vi säga hejdå och åka vidare till Bergvik för att äta lunch och shoppa lite mer.
Presentkortet som jag fick i julklapp är äntligen använt och nu sitter jag hemma på smultrongatan och väntar på att klockan ska bli halv sex :)
Ikväll ska jag nämligen få åka över höjda och sparka lite boll, vilket ska bli riktigt roligt :)

RSS 2.0