lååång måndag

vaknade breve älsklingen imorse och kände att halsen inte va 100% men upp kom jag och en timme senare befann jag mig ute på vik för¨å ha ett pass fotboll :) Lung men mycket rolig träning idag, drog och duscha,fick skjuts av anton till stan, sen blev de lunch mä Josefin,Anna & Rebecca. Under lunchen kom tröttheten och all energi bara rann ur kroppen.. Resten av dagen va en ren plåga, kändes som jag skulle somna när som helst. På tåget hem fick man sällskap av simon en sväng,drog hem och fixade cykeln och åt innan jag tog bussen in till stan. Gick och handla sen gick ja hem till Victor :) Satt och såg på film och pratade innan vi drog till Paladium för å se Linje 123 kapad. Sevärd film men kanse inte de bästa ja sett.. Men de va värt 70 spän iaf :) Va 6 pers på biografen så de fanns gott om plats iaf, Efter 1 h 45 min va filmen slut så vi gick hem tilll victor och sen kom pappa och hämtade mig, körde hem och nu sitter man och ser på Barca och bojan gjorde nyss mål :)

Imorn äre dags för första klassikern och 7 mil på cykel väntar oss, sen fyller även min älskling år imorn :D Har vart lite busig och gömt ett paket hemma i hans lägenhet så tänkte han skulle få ha lite skattjakt imorn :)

nej nu blire till å ta kvällen och ladda inför imorn !
Gonatt :)



såå förbannat nära !

Vi spela 1-1 mot Ämtervik vilket ä jävligt bra, men jävligt tråkigt samtidigt eftersom dom gör mål när de återstår 1 minut av matchen :( Men vi spela bra och de samma gjorde dom, så vi får iallafall mä oss 1 poäng, och en poäng är TUSEN gånger bättre än noll. Nu sitter man hemma och ser på Finnkampen och väntar på att Alex & Co ska komma från grums och plocka upp mig påväg till arvika.
- Ikväll blire film,chips och verkligen bara mysa <3


the girl with the big smile

gårdagen va så super rakt igenom :) Hade 1 timme samhäll, där jag och Rosanna påbörjade vårt jämförande arbete om Italien vs Norge. Sen fick de bli 2 timmar Histora.. Jennie kom på besök och hon börjar bli mer och mer 08 i talet hahha. Gick och åt sen drog metstadels av ID2 vidare ner mot nya bowlinghallen. Jag,Ola,Anna & Josefin fick en bana och Oskar,lina,natalie och matilda tog den andra :) Detta förhoppningsvis ID2s nya fredags tradition ! Men i vår grupp började vi kanske inte så jätte lysande.. Men de räckte ändå till en SEGER för M.BENGTSSON (Y) Matilda tog hem seger i den andra gruppen så de va flickorna på M som regerade idag ! Efter de blev de iväg till stan för mig,matilda och anna för att köpa 2 fiskar till alex,vattna matildas farmors blommor innan vi sätte oss på tåget till karlstad tsm mä victor. Väl i klarstad fick ja skynda vidare till bussen till Grums medan de andrA gick för och shoppa..Väl i grums fick man ÄNTLIGEN träffa aleksander efter 2 veckor :) mkt uppskatat,! FIskarna blev han minst sagt överraskad över eftersom han inte trodde ja va seriös när ja sa att ja skulle köpa 2, blev endel pussar innan han va tvungen och åka på samling inför kvällenmatch.. 10 min senare kom Mappa,Henrik och Madeleine så då slappa ja sitta där ensam. Åt mat sen bar de iväg till Billerud hallen. Blev förlust för Grums mä 4-2 men men bara å ta nya tag pojkar de är ju bara en träningsmatch som tur ä :) Sa hejdå te alex sen åkte ja mä Henrik,Mappe & Madeleine hem. Väl hemma vare bara och gå och lägga sig för att ladda inför dagens match..

Vakna halv 9 imorse av en minst sagt knepig dröm.. låg kvar i sängen å drog mig i 45 min innan jag orkade palla mig upp. Fil & blåbär fick de bli till frukost. Nu sitter man här och lyssnar på musik, match mot ÄMTERVIK idag. Blir till och äta en gång till sen bär de iväg mot västa ämtervik.. Ikväll blire hem till familjen Andersson :)





torsdagen..

gick mot alla odds mkt snabbt ! De börja bra mä att Anders va försenad och vi missa/slapp 20 min av historian ! resten av dagen flöt på i ett mkt behagligt tempo, lunchens kommentar blev iaf "så här ser det ut när de kommer upp på söndan efter en helg ute" - Jocke kommenterade vår UNDERBARA hemlagade brocolisoppa xD efter de va inte matlusten nå värre kan jag lova.. Väl tillbacks klassrummet blev de dax för dubbel timme i Geografi - faktiskt ett ämne som jag SAKNADE förra året, men nu äre äntligen tebax ! Sista timmen bestod av brand utryckning - varmvattenbehållaren blev för varm och gav ifrån sig ånga som utlöste  xD Vår kära matte lärare Ulf Tobiasson har riktigt bra koll på sin nya klass, han kan inga namn och vet inte hur många vi är ! Bra de xD NK va även tebax på skolan, men bara för en liten stund ! När brandlarmet slutat fick vi gå in och ha matte den tiden som var kvar.. Tog bussen hem och väl hemma vare faktiskt min kära bror som stod för maten idag ! bra jobabt eric (Y) Vid kvart över 5 befann man sig på Edevi för att träna små tjejerna :) Idag stod de stegen/snabbhet/glidtacklingar och försvarsspel på schemat.. Full fart som alltid och endast en som gråt idag (Y) Vi går frammåt sakta men säkert :)
HAlv 7 vare träning för min egna del- träningen va väl inte den bästa men gött å ha de gjort..
Nu sitter man i köket och väntar på att maten ska bli klar - Korv mä Brö och bostongurka usch så gott :)

Imorn börjar man 8 och slutar 11 :) Jag klagar då inte !! Ska bowla mä ID2 typ, sen blire köpa firren och sätta sig på tåget till karlstad, sen vidare mä bussen till grums och överraska älsklingen <3 Kommer nån timme tidigar än va ja sagt så får hoppas han blir glad och är hemma i lägenheten ! PÅ kvällen blire att se på match sen hem mä Henrik&Madde för å ladda inför lördagens match mot Ämtervik ! Nu äre kriga om poängen som gäller !!


me like..

onsdagar ! 3 lektioner sen är fotboll som gäller !
Regnet har öst ner hela dagen å de är inte lite tråkigt :( men men äre höst så äre.
Gjorde första fotbollspasset idag å de va inte lite jobbigt men fasen så roligt de va :) Mycket teknik och mkt tillslag !
Ikväll blire slappa och in å handla mä mamma, samt köra lite bil !
Snart äre freda å då får man äntligen träffa älskling igen <3

tar kvällen

klockan är halv 10 å jag tar kvällen.. Ä så jävla trött så tänkte ja skulle sova ut ordentligt inatt.
Imorn äre en ny dag och dags för träning :)

Natti Natti

första riktiga lektions veckan..

började mä fotbolls möte ute på Vik. Paul gick igenom allt vi skulle göra och vi fick fylla i lite lappar sen fick vi sluta.. Så en Morgonpromenad in till stan fick de bli. Drog hem till Josefin mä henne & anna ett tag innan vi tog en vända på stan och sen upp till matsalen för att äta med matilda & maya ! Spanska,Svenska och matte sen fick vi sluta :) Vår matte grupp ser ut och bli MYCKAT bra, 15 pers så de blire inte så stimigt heller ! Tog bussen hem,åt och sen iväg till farmor & farfar för och klippa gräs.. Blev  en lite längre pratpaus mä Pontus & Frida också, men de va bara trevligt ! Nu sitter jag hemma och ser på Extreme home makeover - tycker att hela programidén är sjuk bra, men fattar inte hur de som har ont om pengar ska ha råd och bo kvar i husen när dom blir omgjorde och toppmoderna ? hmm....

söndag

VI VANN mä 2-0 och vi spela så jävla bra faktiskt ! Så här de ska va, På kvällen blev de Kräftskiva mä laget och den va mycket lyckad så tack alla kronan tjejer för de (Y) Va väl hemma vid 1 eller nått.. Vid 8 imorse blev de upp för att åka iväg och vara funktionär på OK Mangens oringerings tävling i Taseboda. Kändes faktiskt konstigt att va tebax i tävlingssamanhang och träffa allt folk igen.. Faktiskt så man blir lite sugen på att börja springa igen :) Stod vid starten och såg til så att alla kom iväg på rätt tid och sätt. Sen fick de bli och gå ner till TC och bara gå runt bland allt folk och hjälpa till att sätta upp resultat ! Solen har skinit hela dagen och allt har flyttit på jätte bra :) Nu sitter man hemma och ser på VM och är nöjd över att jag orkade upp så tidigt en söndagmorgon. Resten av kvällen lär nog spenderas framför tvn och sen en tidig kväll !




matchdag

en timme kvar till samling, idag är mkt som står på spel vinner vi har vi chans å stanna kvar i 3an förlorar vi äre ganska stor risk att vi åker ur.. Så nu äre verkligen kämparandan som ska fram, inga mer udda målsförluster nu !
Mina lår lider fortfarande av täningsvärk men som tur ä inte träninngsvärken lika illa som igår !  Nu blire till och ladda mä musik sen dra upp till Edevi !

Kräftskiva mä laget ikväll (Y)'

igår är ingenting mot idag !

mina lår gjorde ont igår, men de är I N G E N T I N G mot vare gör idag ! FY FAN VA ONT DE GÖR, har gått som en gamal kärring hela dagen ! de värker i magen,låren och skulderbladen..
men dagen har som tur ä gått fort, 3 timmar Historia sen fick vi sluta.. Gick och åt mä Matilda,Anna & Josefin sen gick ja och matilda hem till hennes farmor :) Hon skulle åka till mallis idag å man blev inte en aning avundsjuk iaf ! Tog bussen hem vid halv 2 sen drog jag och mamma in till stan och körde lite bil och handlade ! väl hemma blev de mat och lite småbråk mä brorsan :) Sen fick man bara slänga på sig springkläder å sen ut och försöka springa mä träningsvärken.. vilket va ett rent HELVETE förstår inte hur ja ska klara spela imorn mä den här träningsvärken .. Men när ja kom hem fick de bli till och ta ett bad innan Per(Farbror) och hans tjej kom.. Satt och pratade vid köksbordet i 2 timmar sen åkte dom hem.. Tack vare att ja har en så snäll mamma så fick ja massage efter allt slit å släp idag ! Tack mamma <3
Nu väntar ja på att älskling ska ringa, han ska på Cup imorn så får hoppas de går bra för alla grumsingar och att han ringer snart så vi inte pratar hela natten !


mina lår !!

ännu en mkt onödig dag gjord i skolan.. När vi kom till skolan hade va frågetävling mä SamSam,sen promenerade vi till ViK för att spela brännboll.. Vid 10 var vi klara å de gick vi in till stan igen för att äta innan vi skulle ha idrott en timme..IDrotts timmen bestod av Hopp femkamp.. Vilket betyder att man skulle stå jämnfota på plintlocket och hoppa på 5 olika sätt. detta var inge roligt.... Har fruktansvärt ont i låren ! ja kan inte gå ordentligt, de värker nått fruktansvärt xD Som inte de räckte va ja även SÄMST i klassen ! Bra där malin, mkt bra !! Efter denna PLÅGSAMMA timme fick vi iaf sluta å nu sitter man ute och dunkar musik och tänkte vila/sova nån timme innan de är träning :)


tar kvällen..

klockan är inte halv 10 än å jag ligger redan i sängen ? men va så fruktansvärt uttråkad så kan lika gärna gå och sova ! Imorn äre "utedag" tsm mä samsam eftersom vi ska ha flera lektioner tsm så ska vi lära känna varandra bättre.. Dagen ser ut ungefär så här:
promenad
brännboll mä samsam
lunch
idrott mä endast ID2
sen får vi sluta (Y)

pärry dag iaf.. nej nu blire till å lyssna igen Kelly Clarksson - Already Gone 
 förtjugoelftegången idag sen ta natta !
NAtti Natti <3

skulle aldrig palla

har just sett på ännu ett avsnitt av Familjen Annorlunda och kan inte riktigt förstå hur dom hinner mä 10 ungar ?
skulle aldrig klara av att ha 7 syskon till här hemma, i den här familjen skulle de iaf inte funka...
Men all heder till de som klara av att va 10 syskon, jag blir impad av er !




sammanfattningen

medans alla andra satt i skolan och jag klippte gräset gick ja och funderade på vad jag egentligen har gjort i sommar å de hela ser ut så här

 
  • JaG HAR

  • jobbat på fotbollsskolan + uppe på edevi

  • vart på arvikafestivallen & hamnfesten

  • vart i norge en vecka
  • vart i göteborg mä älskling
  • åkt båt
  • kört mkt bil och långt
  • vart hos mormor & morfar
  • lirat fotboll
  • vart i grums mer än 3 gånger
  • solat de gånger de gått
  • vart sjuk
  • vart på sunnevattenland
  • vart på mysiga grillkvällar/fester
  • klippt mkt gräs
  • haft en underbar sommar
  • åkt mkt buss/tåg
  • fiskat
  • cyklat i massor
  • ätit glass
  • bakat
  • städat mkt


JaG har INTE:

  • vart på ingestand
  • spelat minigolf
  • sett på Carlstad U
  • ätit hallon,tomat eller jordgubbar pga av allergin

de är väl de jag har hunnit mä skulle ja tro..


 


första dagen

havl 7 ringde väckarklockan och vardangen var ÄNTLIGEN tillbaks.. Gjorde mig iordning,åt frukot och bläddrade igenom tidningarna innan jag gick iväg mot bussen.. väl i skolan gick första skoldagen mkt fort ! Johan pratade mä oss och gav oss våra nya scheman,slutar 12 varje freda (Y) sen fick vi gå :) 30 min i skolan va inte de mest nödvändigast men nu äre äntligen igång igen.. Fixat lite mä datorn,nu blire iväg till farmor & farfar och klippa gräset,kanske klippa här hemma sen blire bara å ta det lungt resten av dagen!

hemma igen


Grums vann matchen igår 8-1, va väl ingen höjdar match men vinst iaf :) Sen fick de bli hem och vänta på mat, eftersom jag va så snäll å städade så lovad alex och fixa maten - nuggets och ris :) mätta och belåtna gick vi och la oss och såg på nått polis program på 4an... Vaknade vid 10 imorse, solen sken så de fick bli å öpnna dörren till balkongen innan man kunde gå å lägga sig vid älskling igen, frukost,kolla på friidrotts VM sen gick vi till bussen.. Nu blire till å va utan varandra i 2 veckor drygt på grund av krock mä hockeyn,fotbollen och även och få ihop allt. Men de klara vi, måste dock erkänna att de kommer kännas lite konstigt från och ha vart mä varande näst intill varje eller iaf inte vart utan varandra 2 dagar i sträck till att inte ses på 2 veckor.. Men Men that´s life !
Nu sitter man på trappan och njutar av solen samtidigt som jag väntar på att pasta vattnet ska koka!
Ikväll blire träna F10 laget sen träna själv (Y)
Imorn börjar ÄNTLIGEN skolan och de ska bli så himla slönt att få komma tebax till de normala livet :D

i grums..


då var man åter igen i den härligt hålan Grums ! Alex är på samling och ja sitter här helt själv.. Fick städmani förut så nu är badrummet plus skafferiet så rent som de går och vara ! Två dagar kvar av sommarlovet och dom lär spenderats här och hemma !
Ska faktiskt bli ruskigt gött å få komma tebax till skolan. Har alltid tyckt att de är roligt och vara i skolan och ja har en känsla av att vår klass kommer bli riktigt bra (Y) Får hoppas på att schemat blir lika bra ! Roligt mä lite nytt folk på skolan åå...

Nej nu ska jag palla mig iväg till ishallen älskling & co har träningsmatch mot Kristinehamn om 30 min, nu blire på mä vinterjackan återigen !

-/M

söndag

gårdagens match slutade inte mä storförlust men vi förlora mä 3-2 :( Erika gjorde iaf mål på min hörs så lite possitivt iaf (Y) Sen fick de bli hem till alex å äta Kräftor i massor, ja hade mä färska plus att vi köpt frysta ! Måste säga att dom färska va mkt godare (Y) Regnet öste ner så de blev ingen Hamnfest för vår del, iställe la vi oss och kollade på film sen somnade alex :) Tog lång sovmorgon idag, stor frukost mä hela familjen andersson sen fick de bli till å slappa, runt 5 bar de iväg till Västra Sund och hem te alex farmor & farfar.. Nu sitter man hemma och ser på friidrotts VM medan alex steker hamburgare :)

Imorn blire karlstad sen gums å se på hockey å sen sova hos älskling :)

.

gårkvällen spenderades mä gabriella darling :)
De blev mkt prat och mkt skratt :)
Vid 11 drog vi ner till stan, mötte Emil,Chrille,Jimmy & Adam så vi umgicks mä dom resten av kvällen :)
Kallt som satan blev de åå, så vid halv 2 kom pappa och hämta mig & martin, skjutsa hem martin sen vidare hemmåt.
Vakna vid halv 10 av att pappa kom å väckte mig, åt frukost sen cykla ja upp till Edevi - KRONANDAGEN idag så hade första grillpasset sen stanna ja kvar lite ¨å såg på fotboll :) Match mä a-laget kl 4 mot Hertzöga.. Så laddar mä http://www.youtube.com/watch?v=2zYVn9P1TwU tagga låt iaf :)
Ikväll blire te å åka båt om de inte regnar :)




gomorgon


fick bli en lååång sovmorgon idag :) Första dagen på 3 veckor som ja sov fram till halv 11.. Drömde konstiga drömmar så då vare allt dags å vakna.. Dagen ser ut till att bli mycket lyckad - solen skiner och de ä grymt varmt här :) Resten av dagen går väl åt till att sola och bara njuta av sista sommardagarna, sen blir in till Gabbi vid 5 och troligtvis blir de ner en sväng på hamnfestivelen :) Dock har ja inge större lust å lägga 500 spän på å gå in på området så vi får se va de blir..
Nu blire till å fortsätta pressa och pimpla i sig vatten :)

- grattis sandra


dagen har gått riktigt fort idag, åkte ifrån älskling vid kvart över tolv :( väl i kalrstad blev de att inhandla en flaska vatten samt en lakrits bit :) utanför stationen stog de folk ifrån IKEA och delade ut de nya katalogerna så där fick man sig lite extra tidsfördriv, väl på tåget fick man följe av Kronan & Fredrik :) Sen fick de bli hem kolla på tv,äta sen upp å träna tjejerna för första gången, lite nervöst men gick allt bra ! Sen lagomt till våran träning började de regna ännu mer blött blev de ! Lekte mest sen de sista fick vi springa - Sofia de ä bara för att du kommer som vi måste springa :P Snabbt möte mä laget, sen fort hem och sen iväg åå åka bil mä Sandra som klarade körkortet idag :) Hämta linus,phlip & jesper sen blev de macan, x antal varv  på stan sen hem till jesper å se på tv.. runt tolv drog vi oss hemmåt å nu ligger man i sängen å har nyss slutat prata mä älsklingen <3
imorn blire bara å ta de lugnt sen blire nog in på hamnfesten på kvällen skulle ja tro !

NattNatti ;)

jag älskar dig <3

-


gårdagens middag blev helt klat lyckad förutom några brända chips. mEn mättna och belåtna blev vi alla, sen blev de leta youtube klipp innan dom drog sig hemmåt och ja & alex såg klart slumdog milloner :) sen fick vi ta natta :)
nu sitter man åter ensam i lägenheten på grund av att alex ä på morgon träningen.. Ska käka frukost gör i ordning lite sen vid kvart över tolv blire te å ta bussen till karlstad och sen tåg hem :) Ikväll inleder man även den nya tränar karriären för f9 laget i kronan :) ska bli riktigt kul faktiskt !
men nu blire frukost :)

grums.


solek skiner och ute på baolkongen äre pött hett kan jag lova !
Tvätten är tvättad,maten lagad och lägenheten ä ren och fin :) Så nu kan man sitta ute och pressa i minst 2 timmar iaf :D innan alex ä tebax från sista träningen.. Tycker sön om dom som måste träna 3 ggr när de ä så fint väder ! men antar väl att de är de som krävs för att dom ska lyckas bli hockeyproffs :P
 Ikväll blire grabbmiddag ändå.. Dom handlar å ja ska tydligen fixa maten hmm. sen filre film och mys mä älskling :)

grums..


matchen igår förlora vi mä 4-1 :( men hade vi sätt chanserna och dom inte haft sån tur hade de lika gärna slutat 2-2..
Men imorse fick man dra sig upp vid 8, äta frukost göra sig i ordning sen iväg till tåget till karlstad,väl i karlstad fick ja vänta en halvtimme på bussen som skulle ta mig till grums.. Hade tänkt överraska alex å va i lägenheten när han kom hem från träningen, men han hann hem före mig så de förstörde allt.. Men nu ä man iaf i grums och väntar på att alex ska komma hem från träningspass nr 2 av 3 idag.Tänkte va en gudomligt snäll flickvän genom att springa ner å tvätta åt honom,städa lite och laga mat åt honom ;)
Ikväll blire film samt goo mat hoppas ja :)



hungrig..


kvällen blev lång igår eftersom de blav storstäning av garderoben :)
trött va men imorse men upp kom man, fick i sig frukost sen bar de iväg till Farmor&Farfar för å klippa gräs :) farmor va inte hemma så ja gjorde dagensgoda gärning och fixade lunch åt farfar innnan jag åkte därifrån :) Nu sitter man på trappan och väntar på att maten ska blir klar sen blire bara å ladda inför match mot Skattkärr ikväll !
känns som vi kommer åka på stryk men man vet aldig.. På tal om fotboll drömde knepig dröm härom natten att ja skrev på kontrakt för qbik å att pappa inte alls va nöjd mä de xD

men imorn blire grums och träffa älskling <3 ÄNTLIGEN ! Tydligen ska jag laga mat åt filip & co men de lär nog inte bli nått..

långtråkigt..


Hemma hos mormor&morfar vare strååååååålande solsken hela dagarna, men så fort man kom hem blev de tebax till gamla ur och skur vädret igen :( regn-åska och åter regn fy fan så tråkigt ! Finns inte så mkt annat och göra än se på tv och bara sitta å inte göra ett skit :(

V I L L     H A     S O L

hemma

helgen har spenderats hos mormor&morfar i Ramnäs :) vilket har vart mycket mysigt ! Mkt kortspel och mkt god mat :) Är det något ställe man blir bortskämd på så är de hos mormor&morfar!
Lördagen bestod av bilkörning - körde hela vägen ditt (Y)
god mat,mkt prat,solning och alfapet :)
Söndagen va lika varm vilket  betydde solning,kortspel,morbror&mona kom på besök och ännu mer god mat :)
Måndag: frukost sen fick man styra bilen hemmåt, låg å körde som en dåre på motorvägen - "du får brassa på nu då om du ska köra om" var de ord som hördes mest från mammas mun under resan hem tror ja :P I karlstad blev de stop för att handla mat och äta lite.. Tog mä mamma på SUBWAY vilket hon helt klart tyckte om (Y) Sen blev de å åka hemmåt, väl hemma fick man plöja igenom tidningarna sen sätta sig här :)
Ikväll blire bara å ta de lungt,imorn blire klippa gräs + match, onsda blire hem te älskling i grums :) 


trött-tröttare-tröttast

uh sikken härlig dag :) Solen har lysst hela dagen och sällskapet har vart underbart :) Men resan fick väl inte den bästa starten när Ola glömde Oskars mobil på bussen ! men väl inne på Sunne vattenlandet glömde vi allt vad tid var å sprang runt som 5 åringar som bara ville åka mer mer och åter mer.. Måste säga att Mamuten va nog värst första gången när vi va när på och åka ur banan, annars blockade vi floden ganska bra ! Runt 4 fick vi palla oss mot stationen i Sunne för å hämta oskars mobil, men där varen inte utan den hade hamnat i karlstad.. Så Ja,NK & Adam tog tåget till arvika, medan Ola,Oskar och kronan åkte till Karlstad för å hämta mobilen och emil åkte till kil .
Nu sitter man på trappan å ä sleten,bränd och mer sleten ;) ikväll blire bara va hemma å ta de lungt för imorn bär de iväg till mormor & morfar i Ramnäs(utanför västerås). Eftersom de bara är jag och mamma som åker så hoppas ja på att ja får köra hela vägen (Y)

wiiiiiiiiie


gårdagens solning resulterade i en BRÄND Malin Bengtsson.. Men de va skönt i ligga i solen iaf :) På kvällen blev de match mä dfk sen hem å se på film/tv mä sandra,linus & alex.
såklart försov vi oss imorse så alex fick stressa ivag till bussen å nu ser man inte honom på en vecka :(
men idag skiner solen och SunneVattenland står på schemat tsm mä Ola,Oskar,Nk,Kronan,Adam,Emil och kanske Pontus :) Ska blir rusktigt roligt, har en känsla av att jag komemr bränna mig en aning till men de får gå bra ändå :)
nej nu måste ja packa de sista innan vi åker..
Ha de !

Älskar dig aleksander<3

sooooooooool


gårdagens match gick väl inte riktigt som planerat hmm..... men men så äre..
efter matchen fick de bli macan mä alex,linus & philip :)
sen drog vi oss hemmåt :)
5 i 8 börja alex väckarklocka å ringa imorse så då vare bara å försöka piggna till och gå till tåget..
Väl hemma vare bara å slänga i en tvätt, äta frukost och nu blire pressa i solen :)
resten av dagen kommer nog inehålla mest solning, men träning ikväll sen film mä sandra,linus och alex :)

Sunnevattenland mä grabbarna imorn :) Ska bli RIKTIGT roligt !

tagga


solen har verkligen inte gjort oss besvikna idag :)
förutom gräsklippningen hare inte bleve mkt gjort men man har ju sommar lov å då ska man väl ta igen sig.
om 5 min bär de iväg mot vik och samlingen..
Ikväll äre kämpa som gäller till tusen :)
sen blire hem till älskling <3


Supporters - Kronan 19.30 på Solviksvallen :)

KOM IGEN NU KRONAN !

glad


tro de eller ej men solen skiner och inte ett enda  moln syns på himlen :)
har varit mkt effektiv på morgonen om jag får säja de själv, klippt gräset här hemma och hos farmor & farfar så nu kan ja njuta av solen sen kommer Sandra förhoppningsvis.

09.30


Såg på slumdog millioner igår, riktigt bra film faktist men eftersom vi inte sätte på filmen förns halv 12 typ så hann vi bli allt för trötta för att orka se klart hela.. Men de vi såg va skit bra :) Imorse vare bara å palla sig upp och gå till bussen. Så nu sitter ja hemma,läser tidningen,äter frukost och funderar på vad man ska göra idag..
förmodligen ingenting eftersom vädret är så tråkigt, och alex jobbar  :(

men match ikväll iaf så man har nått att se fram emot :)


Slumdog Millionaire


mätt och belåten


nu har man äntligen fått i sig lite mat och älskling ä hemma :)
Nu blire film sen sova :)

Go Natt

trött.... vill bara åka utomlands

sitter hemma hos älskling å väntar på att han & mappe ska komma hem så vi kan äta :)

 Men Karlstad tidigare idag blev toppen men drygt.. Skulle bara åka mä som smakråd men istället inhandlade man mer grejer än va Kristin gjorde xD bilresan hem va vääääääääligt lång vilket resulterade i att jag & joel somnade i baksättet efter 7,5 timmes utflykt. Väl hemma vare bara å slänga i sig mat sen sticka iväg på träning :)

imorn blire till å klippa klart allt gräs om vädret tillåter de sen match mot SUPPORTERS 19.30 på Viksvallen !!
men börjar bli deprimerad på detta vädret :( vill bara sätta mig på ett flyg och hamna i värmen där solen faktiskt värmer hela dagarna !

första inlägge

då va man en bland alla andra då som har blogg.

Får se hur de går och hur länge intresset håller uppe..


aja måste dra å byta om ska till karlstad mä kristin idag :)

hade :) 


RSS 2.0