hejda kreta :(

Efter att ha haft en super,duper,mega,otroligt,super och helt UNDERBAR vecka pa Kerta sa maste vi tyvarr aka hem. Just nu sitter vi pa hotelet och vantar pa att bussen ska komma och hamta oss.
Trakigt men, sant ar livet !
Men jag och Alex deppar inte allt for mycket for pa Fredag bar det ivag igen pa annu en mini semester till Finland :)
Morfar fyller 85 och de ska saklart firas med en kryssning, tack for de morfar :)

Vårsäsongens sista match och donken häng !

Denna onsdag bjöds det på en massa trevliga människor,massor av mat och såklart lite fotboll.

Lunchade och tog igen lite tid med fröken Andersdotter på Thai köket, men oj vad mycket man missar när man inte går i skolan längre. umgänget blir inte alls lika bra och de känns lite vemodigt när man sitter och pratar om att en ska flytta, den andra ska vara kvar och den tredje har absolut ingen aning vad den ska göra. Men förhoppningsvis så klara vi hänga fast i varandra och glider inte ifrån !
Men som sagt ve var mycket uppskattat och efter att ha fyllt magen åkte jag hem till Alex för att ladda med lite ny och bra musik och sen vart det kaffehäng hos Linnea fram tills matchen.
En match som såg jävligt bra ut till en början, men sen orkar vi inte och klappar tyvärr igenom totalt ! Men de är bara och ta nya tag till hösten för just nu kan vi inte ändra på de som har hänt ändå.

Dränkte förlusten med att hänga på Donken istället med Ola,Ola & Oskar. Något som var mycket trevligt, och trots att Oskar lämnade bordet så mäktade jag & ola x2 att sitta kvar ända fram tills 00.59 och dom skulle stänga. Men med rätt sällskap kan Donken va ett riktigt trevligt ställe och tiden flyger bara fram.


Men nu ska jag sluta skriva och packa de sista, för om sisodär två timamr är jag och Alex på väg mot Göteborg och landvetter och framför allt KRETA ! En vecka med sol,bad och bara en massa chill ä inte helt fel om jag säger så :)

Trevlig midsommar gott folk !

Sommarlov jotack

Just nu är jag som sagt inne i min sommarlovsfas av sommaren, och va gör jag på dagran då ? Jo i stort sett ingenting, de först nu som jag ens har kommit på att det finns nått som kallas dator ungefär. Ä snorig och hostar som aldrig förr men de fåt väl gå.Tänkte att jag skulle försöka gå ut och sätta mig i solen och läsa en bok, och börja packa väskan. För på torsdag äre som sagt kreta som gäller och fy satan va skönt de ska bli och få komma bort en vecka !


 

Två blondiner och en bil som inte startar !

Igår åkte jag till Karlstad med den kära Saaben, alllt gick jätte bra och jag parkerade nere i mitticity huset och mötte Sandra. Tog ett varv inne på mitticity och en fika innan vi bestämde oss för att åka ut till Bergvik i jakt på ett speciella shorts. Vi satte oss i bilen och tänkte att fan va gött och komma iväg, men nej ! Så vart det inte riktigt, för bilen vägrade starta och där satt vi, två blondiner som absolut inte visste vad vi skulle ta oss till. Tror att folket runt omkring oss skakade på huvudet både en och två gånger. Men efter att ha ringt och pratat md pappa tre gånger så stratade plötsligt bilen. Vilket va jävligt tur, för å var fast i mitticity garaget hel dagen hade inte varit någon höjdare.
Men vi kom iväg och resten av dagen rullade bilen som aldrig förr. Senare på kvällen åkte vi hem till Ronja för att umgås och ha lite trevligt innan jag skulle åka hem. Svängde in i Edane och berättade för pappa hur bra allt gått med bilen och packade väskan för att åka in till stan. Men när jag satte mig i bilen ville den såklart inte startat igen ! Så Alex fick komma och hämta mig och jag är just nu utan bil :(
Men hemma hos Alex fick vi äntligen bada jacuzzi så där vart mitt humör på topp igen !
Men nu ska jag ladda med frukost och vatten för senare idag är match :)

Today i don't feel like doing anything

Solen skiner och jag är ledig !
Så vad passar inte bättre än att ligga ute i solen och bara ta det lugnt?
Om vädret ä på min sida så är detta jag i stort sett kommer göra ändra fram tills 15 juli för det ä först då som jag börjar jobba på riktigt, och jag klagar inte de minsta.
Gårdagen bjöd förövrigt på räkfrossa på bryggan med Alex. Något som va väldigt mysigt och fruktansvärt gott. Men vi lyckades såklart bli omringade av ett gäng 40 kvinnor som hade tagit ett glas för mycket. Att 6 kvinnor kan föra sånt förfärligt väsen va något som störde oss en hel del, men som tur var så blev dom tysta efter en timme !

Det finns ord som kan förklara den gångna veckan..

Studentveckan må vara väldigt överskattat för många, men där kan jag inte riktigt hålla med.
Under denna vecka har jag gjort så otroligt mycket roligt tillsammans med min älskade före detta klass id3 och alla andra underbara människor som vart med denna vecka.
Trots att jag gråt mig igenom hela torsdagen  var det ändå en av de bästa dagarna utan tvekan ! Balen var helt otrolig och jag kan inte haft bättre sällskap än vad jag haft, så tack för allt gänget !
Även fast allt är slut och att vi ALDRIG mer kommer gå i samma klass så tror jag inte att jag har förstått det än, för just nu har jag sommarlov som alla andra somrar och de ä inge speciellt med det. I höst kommer vi alla vara på så många otroligt olika ställen och det ä nog först då som den verkliga bomben kommer slå till ! Men fram tills dess kommer jag bara låtsas som att allt är som vanligt!
Men alla ni i ID3 ni är så jävla grymma allihopa, och tillsammans med er har detta varit de tre bästa åren i hela mitt liv ! Alla har ni bidragit med något väldigt minnesvärt, medan andra kanske har bidragit ännu lite mer. Men som herr Widermark så många gånger påpekat så är oceaner väldigt djupa, och alla minnen med ER är många men de sitter förevigt kvar i mitt djupa hjärta.
Tack ännu en gång alla ni !

ayia ayia ayia

Denna vecka har gått fruktansvärt fort. Men lika kul har vi haft !
Världens skönaste gäng har gjort denna resan till en resa som jag aldrig kommer glömma.
Bad,sol,underbara människor,skratt,saltvatten,alkohol,grabbarna grus,tottttttempåle är bara några av dem saker som gjort denna resa så otroligt bra !
Tack gänget, ni ä bäst !

RSS 2.0