färg,vatten,färg,vatten,färg och åter vatten

Eftersom solen stålat som aldrig förr både igår och idag är jag oerhört nöjd över att jag endast jobbar 6-10. På så sätt hinner jag njuta av solen på riktigt samt, göra massa andra roliga saker.
Igår passade jag på att åka till Karlstad, få födelsedagspresent,sola,bada,umgås med förken wik OCH  bli klippt och färgad, vilket va GANSKA nödvändigt ! Sen vare bara och skynda sig hem för att åka lite ring med alex,henrika,martin och ruben innan de tillslut slank ner en pizza precis innan läggdags.

Imorse stålade solen lika underbart, så efter jobbet åkte jag hem till Alex och bytte om sen vidare hem till ola där han och nk satt och åt dunder frukost. Efter ett kort besök på Konsum och världens i särklass kanske DÅLIGASTE parkering, så körde vi vidare mot Ingestraaaaand. Sol,bad,godis,riskakor och med bra umgänge så gick timmarna fort och de va dags och åka hem. För å njuta ännu lite mer av denna dag bär det snart iväg över höjda för lite välbehövligt motion !




Västkusten över helgen !

I fredags eftermiddag styrde jag oc Alex bilen ner mot Grebbestad och Sövall.
Ett impuls beslut som ledde till en super mysig helg med MASSA färska räkor,balndat väder,god mat,krabbfiske och bästa sällskapet :)



En roadtrip får det bli "

Så nu äre äntligen helg och eftersom det är sista helgen på väldigt länge som jag kommer vara heeeeel ledig så slår jag och alex på stort och åker ner till Grebbestad över helgen. Alex har lovat att visa mig dom bästa krabbställena och allt annat som man bara MÅSTE se när man är i Grebbestad så de ska bli super skoj och mysigt !

DenTjugoFörstaJuniNittonhundranittiotvå

De är datumet som jag är född och idag nitton år senare äre alltså min födelsedag.
Trots att jag väldigt gärna hade velat sovit länge, fått tårta på sängen och sånguppvaktning på MIN dag, så fick jag inte de. Istället fick jag dra mig upp klockan 05.08, lyssna på en halvt sovande alex som försökte sjunga ja må du leva, men det gick inge vidare och istället somnade han om. Så istället för att äta tårta tillsammans med nära och kära fick jag ta en smörgås och läsa gårdagen tidningoch sen bege mig iväg till jobbet.
På macken vare som vanligt full rulle, men dagen till ära bjöd jag på ett extra leende och tårta, vilket jag tror uppskattades väldigt mycket.
   Men när mina fyra timamr avr gjorda åkte jag hem och gick ut och la mig i SOLEn och läste bok - UNDERBART !
Resten av dagen spenderade jag,mamma & pappa i varsin solstol !
Min födelsedag har vart super bra och jag har njutit av att bara vara hemma med min kära mor & far!
Om ett år sitter jag antagligen i USA och har haft en jätte bra 20 års dag, vilkrt förmodligen inte ä helt fel.

Min sista dag som artonåring !

Jag kommer ihåg för ett år sen hur jag verkligen räknade ner till den STORA dagen, jag skulle bli arton och det var nu livet skulle börja. Nu ett år senare känner jag inte riktigt någon större längtan efter att räkna ner. Men jag skulle istället vilja påstå att det är nu när jag fyller nitton som livet verkligen börjar.

Idag har jag jobbat som vanligt,klippt gräset hos f&f och som alltid nuförtiden tagit mig en siesta tillsammans med min kära katt. Ska slänga mig in i duschen och frächa upp mig lite innan f&f kommer, för idag blire det kalas numero uno och imorn numero dos ! Att få ha två kalas ä aldrig fel :)

Beg like a dog !

Saker som hänt i det förfluta blir helt plötsligt mycket roligare när man har en låt som förklarar det.
Så endel lär förstå det, medan andra inte lär göra !
That's lift




Bara 19 pass kvar

Medan de flesta gå på semester så gör jag tvärt om och idag gjorde jag första dagen som städerska.
Fyra timmar om dagen räcker gott och väl för mig om man ska behöva gå upp så här tidigt, men förhoppnigsvis kommer jag snart in i det och att gå upp 05.12 kommer bli sprätt lätt !
    Men idag när jag kom hem vara bara och lägga sig framför tvn och sova lite så att min kropp klarar av kvällens träning, äntligen bär det iväg över höjda igen och visst ska det bli super skönt och äntligen få dra igång med lite träningn igen !


kort och gott

Just mår jag som bäst, jag älskar livet som jag lever och alla underbara människor runt omkring mig. Därför ska jag se till att spendera så mycket tid som möjligt med er, för snart skiljs vi mina vänner :( Men fram tills dess mår vi !


05.05

Imorse ringe väckarklockan vid denna tidpunkt och jag kände att nej det alldeles för tidigt för mig. Så istället gick jag och la mig igen en sväng för att bara vila i 15 minuter till.  VIPS så var klockan tio i sex och jag fick lite bråttom. Men jag hann och väl inne på OK vare som vanligt. Gick igenom rutinerna inför städningen under de kommande fyra veckorna, och sen kunde jag lämna macken. Hurtig som aldrig förr gick jag faktiskt ut och sprang på prästängen och hittade lite nya vägar. Väl tebax på Smultrongatan blev det snabba ryck för att 40 minuter senare kunna bege mig ut på sjön med min kära granne tills lika äldsta vän Kristin ! Sjön suger verkligen i magtarmen och de var verkligen toppen att Kristin hade tänkt på att ta med köttbullesmörgåsar mmmm :)
MEn efter 3,5 timme fick de räcka och då vare dags att åka hem.

Ikväll väntas det den sista Harry Potter filmen med ett skönt gäng och de ska bli riktigt trevligt faktiskt !

 

Sista dagarna innan allvaret börjar !

På fredag börjar jag och jobba och fram tills dess ska jag försöka hinna med en massa saker som att gå på bio,ha tjejkväll och framför allt förhoppningsvis få njuta massor utav solen.
Men än så länge ser det väldigt lovande ut. Medan Alex är på jobbet och resten av familjen Andersson är i Spanien har jag passat på att plocka reda på all tvätt, ätit frukost ute i solen,klippt gräsmattan, vattnat alla blommor, åte lunch och framför allt njutit av solen ! För att inte jag ska bli allt för rastlös tänkte jag bryta mönstret genom att jag tar med mig Ola x2 och åker ut till Inge så fort dom vart på arbetsförmedlingen.

Helsingfors tur och retur

Under helgen har det kryssats fram och tillbaks till granlandet i öst, vilket har varit väldigt trevligt !
Kryssningar kan va väldig underskattat, men det tycker jag absolut inte. Vi har firat morfar,skrattat,sett Helsingfors vilket är en väldigt fin stad, haft super fint väder och framför allt åkt färja !
Även fast vi missa klässbolscupen, så hade vi en väldigt bra helg och jag ångrar inte för fem öre att jag åkte.

Tänk vad tiden går fort !

För en månad sen var det den största veckan i de flesta 92:ors liv, nämligen studenten !
De är en vecka som jag aldrig kommer glömma, men framför allt kommer jag ALDRIG att glömma resan som världens bästa id3 plus Alexandra,pukan och Kamil gjorde veckan innan !
Efter att jag hade slutat jobba idag åkte jag hem till Smultrongatan och satte på Alex dator, tryckte upp WiMP och först ut på spellistan var Cinema. E låt som lockar fram ett leende och minnen från underbara AYIA NAPA !
Fy fan va bra vi hade det !!


Men eftersom man inte kan gå tillbaks i tiden, så kan jag inte göra mer än bara drömma mig tebax !
De är konstigt hur en låt kan locka fram så mycket känslor under endast 3 minuter, eller ?

Ingen vidare helg

jobb,huvudvärk,övertid,film,rädda killar,ännu mer huvudvärk, sova, gå runt arvika,äta,jobba,huvudvärk,stressa,hem och sova.

Min arbetshelg belv mycket värre än jag kunnat ana och därför behöver jag egentligen vila, men istället så gick jag ut tidigt igår och sprang, sen åkte jag till Matilda och där återkom min huvudvärk återigen. Men efter att ha färgat matildas hår,pratat,spelat minigolf och ättit korv så släppte den som tur var. Men då var kockan bra mycket och det var dags att börja trampa hemåt på min fina lila cykel !

05.05 imorse var det bara att stiga upp för 05.45 skulle jag befinna mig på macken för ännu ett pass. Inte lika mycket folk gjorde att denna dagen gick mycket fort och jag slapp huvudvärken ! Nu är jag hemma på en snabbvisit för att plcka ihop lite grejer innnan de är dags att åka på kalas med familjen Andersson !

På svensk mark igen !

Resan hem igår blev lite längre än vad vi hade förväntat oss, då vi åkte på en försening. Vilket inte alls ä roligt klockan 02.14 och det enda man vill är att få komma hem och få sova ! Men lyckades sova i stort sett sova hela flygresan vilket var guld värt även om det bara var drygt tre timmar.
Väl hemma i Sveariket öste regnet ner och det var såååååå kul att komma hem, NOT !
  Alex dumpade av mig hemma i Edane så att jag skulle kunna slänga in allt i tvättmaskinen, gosa lite med världens sötaste katt och sköta hushållet en snabbis eftersom mamma&pappa är på mallis. Men har inte haft orken till nått, så istället somnad jag och sudden framför tvn i tre timmar. Men nu är klockan snart halv nio och jag ska försöka skynda mig lite och duscha och sen bege mig in till stan.

Imorn vankas det jobb och kanske en utgång. Eller ?
 Vi får la se hur de blir imorn, tills dess ha det bäst !


RSS 2.0