de värsta jag varit med om

Åkte till dagens träning med förväntningar om att vi faktiskt skulle köra skiten ur oss. Men istället fick vi vare med om det värsta regn och åskovädret på väldigt länge. Regnet öste ner till en början och det verkade ganska lovande ändå. Men efter att halva uppvärmningen var gjord så åskade de rejält och hela himelen blektes flera gånger om. Eftersom dånet var såpass långt bort så fortsatte vi att värma upp utan att veta vad som skulle hända.
Himlen blev bara mörkare och mörkare och regnet förvandlades snabbt till stora hagelkorn. Samtidigt blev åskan värre och värre, och som små stuckna grisar sprang vi livrädda bort från planen och in i omklädningsrummet. Vi hoppades på att vi skulle kunna återvända ut lite senare, men de vart bara värre och värre och där satt vi alldeles blöta och skrämda i omklädningsrummet och skrattade.
Efter mycket om och men så beslutade v oss för att avsluta träningen och åka hem istället ! Vilket var väldigt klokt och väl hemma i Arvika kunde vi glädjas åt att varken åskan eller regnet förföljde oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0