Träningsläger i Danmark RESUMÉ

Freda morgon 03.45 vare samling på Helmia och jag kan säga att de var ett gäng regält trötta men förväntansfulla tjejer som vänade på att bussen skulle anlända. När bussen kom vare bara och slänga in allt i bussen sen hitta en skön plats att sitta på. Jag fick sällskap av anna och de va verkligen en tumme upp, då de bjöds på tilltugg OCH framförallt ETT TÄCKE ! Så tack anna för de ! Själva resan ner till Göteborg gick fort då man sov 2/3 av resan ungefär. Nätt och jämt hann vi mä färjan över till Grannlandet D. Väl i Skagern blev vi bosatta på Skagern SportCenter och de va helt klart ett skit bra ställe och bo på om man ska på träningsläger !
Resten av dagen bestod av träning i ORKAN vind,lunch och lite upptäcktsfärder och spex alá Margareta !

Lördan blev de upp tidigt för att äta frukost och dra iväg på ett träningspass, spel på stor plan va ovant men mycket roligt. Gick tillbaks till anläggningen och åt, vilade lite sen skulle vi ha 7-mana tunnering. Norskorna som utmanade oss va få men framför allt FJOLLIGA, men men skoj och möta lite okända personer. Gick tillbacks till anläggningen för och duscha och äta mat, ha spelarmöte sen drog vi ett varv på stan i jakt på en mataffär. Men ikke sa nikke. Skagern ä säker Jätte mysigt på sommare, men så här på vårkanten hade de ingen större utbud 1
Mem vi fann tillslut en Q8 mack och den fick duga. Trötta men ändå nöjda kunde vi gå tillbaks till anläggningen. De timmar som va kbar på dygnet bestod utav mycket godis/chips, mycket prat och leenden på allas läppar.

Söndan blev de en liten sovmorgon till 8. Packade och städade lite innan de bar iväg på en sista träning på träningslägret 2010 i Danmark. Hade spel på fullstor plan med LOTTADE platser och de va nått nytt. Efter träning städade vi klart de sista sen drog vi vidare till Fredrikshamn. Spenderade lite dötid på en stor mataffär typ som Ö&B innan vi fick gå på färjan. Många trötta Kronan spelar väntade på att få komma hem och när båten äntligen la till i Göteborg stax efter 5. Många glada trodde att SNART skulle de va hemma. Men riktigt så blev de inte, när vi går på bussen i Göteborg märker vi att de är nått fel på bussen och vi måste vända och köra tebax till lastkajen för att MÖJLIGEN kunna fixa problemet. Men så blev de inte, sitället fick vi en tid på en verkstad klockan 8.. Alltås drygt 2,5 timme senare. Så vi åkte och fyllde på mat depoerna och sen vidare till verksatan 3 timmar senare lämmnar vi verkstaden och även denna gång lämnar vi göteborg mä ett STORT leende. HUmöret va väl inte på topp på alla, men nu var vi iallafall på väg hem !

Trots en krånglig hemresa, en tränare som blev magsjuk och lite annat krångel så vare ett mycket lyckat läger.
Så tack brudar och alla andra för att ni gjorde lägret till ett så LYCKAT läger :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0