gör ett mål nu då...

nyss hemkommen från träningen, slängde mig in i duschen och nu sitter man klistrad framför datorn med games online, risifrutti, ett mjölkglas och kollar på vad som händer mellan Grums-Leksand.
När ja kom hem ledde dom mä 4-3 men nu är underläge mä 4-5 så gör ett mål nu förhelvete !

Trots att torsdagar är heldagar i skolan så har dagen gått väldigt fort, Historian bestod till största delen av att ja va tvungen att skriva av de ja miss i fredas,engelskan gick fort lika så med samhällen, dagen lunch bestod av soppa och måste säga att denne gången hade de lyckats väldigt bra, iaf med min :) Efter lunchen blev de ett dubbelpass med geografi som alexandra och kamil spenderade åt till att vissa roliga youtube klipp, effektivare elever får man leta efter. Matten går just nu åthelvet på grund av att vi har VÄRLDENS SÄMSTA mattelärare som inte kan förklara ett piss :@ känns inte som att de är någon större idé och gå dit när han inte kan hjälpa en, men men.. Efter detta vare dags för ännu en SOLIF match för ID2, koncentrationen var väl inte den bästa och spelet, nja har väl sett lite bättre iaf ! Förlust blev de, men gjorde för att lärarna skulle få vinna en match iaf !
åkte mä Sandra hem, åt mat, läste bok en sen blev de iväg på träning.. Nu har man hunnit få i sig maten och även hunnit se hur Leksand vann över Grums :(

imorn är freda och då blire Challa mä mamma och fredas mys med ID2 vilket ska bli mycket trevligt.
Hade även tänkt att dänga Ola ännu en gång på bowlingen.

Lörda blire Hockey i Arvika och sen va mä älskling <3


D E  B Ä S T A  1 6 M Å N A D E R N A  I  M I T T  L I V (v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0